Menu Premium
Loading...

Fiks die puzzels als een baas in Lady Layton

Suzanne de Jong 27/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer even geleden dat we onze hersens lieten kraken door middel van een Professor Layton-game, de laatste game uit deze serie kwam namelijk uit in 2013. De 3DS puzzel-franchise, die gemaakt wordt door de studio Level-5, krijgt een reboot. Je zult dit keer alleen niet aan de slag gaan met de heer Layton zelf, maar fiks je die puzzels als een baas in Lady Layton – ja je leest het goed – met een chick!

Ergens in 2017 zal de game moeten gaan verschijnen voor de 3DS én komt verrassend genoeg ook naar iOS en Android. Van een mogelijke NX-versie is op dit moment nog geen spoor te bekennen. Lady Layton lijkt zich overduidelijk af te spelen in Londen, met de karakteristieke Big Ben die regelmatig in beeld verschijnt. De bovenstaande trailer is weliswaar Japans, maar de typische Professor Layton-stijl is overduidelijk te zien. Daarnaast zien we door de hoeveelheid aan animatie dat het weer een – ondanks het gemis van de heer Layton zelf – een puzzelervaring als vanouds zal gaan worden.

Heb jij wel zin om je hersens goed te kraken en vind jij de overstap naar deze chick prima? Of ga je de goed gemutste en altijd correcte Professor Layton wel missen op jouw puzzel-trip? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendolife 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch