Menu Premium
Loading...

F1 2013 – F1 Classics: Classic Tracks Pack Trailer

Gamekings Redactie 21/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De F1 2013 – F1 Classics: Classic Tracks Pack Trailer is nogal bijzonder. Waar zijn de voorbij flitsende bolides? Je hoort ze enkel. Deze trailer draait dan ook louter om de klassieke parcoursen in de Formule 1. En met een beetje fantasie zie je, dankzij het camerawerk, de bolides alsnog sierlijk voorbij flitsen.

De Formule 1-games worden gespeeld door een bepaald soort gamer. Het vergt doorgaans toewijding en doorzettingsvermogen om niet in elke bocht een kleine apocalyps te veroorzaken. Misschien is het niet zo’n uitdaging wanneer je zo’n bocht met een bejaardengangetje neemt, maar het is een race. En ook nog eens niet zomaar een race. Het is de motherf*cking Formule 1 en die is voor snelheidsduivels. De resultaten die je behaalt, zijn niet alleen afhankelijk van je race-skills. Er valt aan je wagen heel erg veel te tweaken en ook daar komt een stukje detail kijken. Al deze diepgang zorgt er dan ook voor dat de F1-franchise qua aard in het simulatie-genre valt.

Het zijn precies die serieuzere gamers die uitkijken naar de volgende titel in de langlopende F1-serie van Codemasters. Nieuwe tracks bieden natuurlijk altijd een frisse uitdaging. De één mag dan wat moeilijker zijn dan de ander, elke track heeft zijn eigen karakter. Hetzelfde geld voor de oude klassiekers, waar race-fans nog steeds een zware kluif aan hebben.

Met de F1 2013 – F1 Classics: Classic Tracks Pack, die je vanaf vandaag kunt downloaden, kun je jezelf er wederom volledig in verliezen. En mocht je een nieuwkomer zijn, dan zou het je misschien een worst wezen, want dan zouden de classic tracks evengoed compleet nieuwe tracks kunnen zijn. Uiteraard kun je de game spelen op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

PS: Wees gerust, de onzichtbare racewagen is geen feature in F1 2013. De kunst van het weglaten wordt in de trailer alleen toegepast om de pracht van de klassieke tracks te benadrukken.

F1 2013 - F1 Classics: Classic Tracks Pack Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch