Menu Premium

Er zijn nu nog meer Cunning Stunts races en voertuigen voor GTA Online

Sjaak Verbon 26/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar blijft ons telkens maar weer verwennen met nieuwe updates voor GTA Online. Twee weken geleden brachten ze nog de update Cunning Stunts uit en vorige week kwamen ze alweer met nieuwe content. Nu is het alweer tijd voor een nieuwe update!

Vanaf vandaag zijn er op de PC, PlayStation 4 en Xbox One vijf nieuwe Cunning Stunts races toegevoegd en drie nieuwe voertuigen. Zo kan je bijvoorbeeld op een berg rijden in Chiliad met een Super of over de oceaan rijden met een Bike in The Wave. De nieuwe voertuigen bestaan uit een truck genaamd MTL Dune, een sport truck genaamd Vapid Contender en daarnaast nog een vernieuwde versie van de Buffalo genaamd Bravado Sprunk Buffalo.

Verder vertelt Rockstar nog dat er volgende week weer een nieuwe update verschijnt genaamd Stunt Race Creator. In de volgende update wordt het mogelijk zijn om je eigen stunt races te gaan maken. Daarnaast verdien je tussen woensdag 27 juli en vrijdag 29 juli als je online stunt races doet nu tijdelijk dubbel GTA$ en RP!. Ook is er dit weekend een premium stunt race voor Sport klasse auto’s waarin je 100.000 dollar kan winnen.

Ben jij blij met deze update en kijk jij uit naar de nieuwe update van volgende week? Laat het hieronder weten in de comments.

Bron: Rockstargames

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch