Menu Premium

Er komen meer Assassin’s Creed Chronicles spin-offs

Angelique Grift 21/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor als je geen genoeg kan krijgen van de Assassin’s Creed-wereld, want er komen meer Assassin’s Creed Chronicles spin-offs. Op dit moment staat alleen nog Assassin’s Creed Chronicles: China op de agenda. Deze spin-off wordt ontwikkeld door Climax Studio’s en zal de Chinese Assassin Shao Jun in de hoofdrol hebben.

De hoofdstukken van de spin-offs gaan de stijl krijgen die kenmerkend zijn voor de hoofdpersonages van de games en de plaats en periode waarin de games zich afspelen. Elk hoofdstuk gaat er dus anders uitzien. In de wereld van Shao Jun betekent dat er veel diepe rode en zwarte Chinese inkt in de game zal gaan voorkomen.

Daarnaast vertelt Assassin’s Creed Unity’s creative director Alex Amancio aan Eurogamer dat ze het idee van side-scrolling wel zien zitten. De ontwikkelaar is al eens eerder begonnen met de ontwikkeling van een game met deze gameplay, namelijk Prince of Persia. In 2012 is een prototype van Prince of Persia in de prullenbak gemikt, maar vorig jaar zijn er wel screenshots van het prototype online gekomen. Als je de Prince of Persia screenshots vergelijkt met de concept art van de side-scrolling gameplay van Assassin’s Creed Chronicles, zijn er wel bijzonder veel vergelijkingen te zien. Hoewel Ubisoft het prototype van Prince of Persia wel zag zitten, hadden ze liever dat Climax werkte aan de Assassin’s Creed spin-offs.

Amancio kon helaas nog niet vertellen of de komende hoofdstukken als losse games of als uitbreidingen van Assassin’s Creed Chronicles: China worden uitgebracht. Hij kon al wel vertellen dat waarschijnlijk een aantal favoriete personages van de Assassin’s Creed-serie zullen terugkeren.

Er komen meer Assassin's Creed Chronicles spin-offs

Er komen meer Assassin’s Creed Chronicles spin-offs

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch