Menu Premium

Eerste gameplay-beelden Crackdown worden getoond op Gamescom

Jeroen Wiersma 28/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft zit niet in de slappe was met titels die het wil delen met ons gamers. Heel bewust kozen ze ervoor een aantal niet op de E3 te laten zien, zodat elke game de verdiende aandacht zou krijgen. Bijkomstigheid is dat we nog wat tegoed hebben op de beurs in Keulen. Crackdown is één van die games en de eerste gameplay-beelden zullen worden getoond op Gamescom.

Phil Spencer laat via Twitter weten dat Crackdown bijna helemaal klaar is getoond te worden aan het publiek. Hij werd er zelfs een beetje nostalgisch van de gameplay te zien. In een trailer van Crackdown konden we allemaal al zien dat de sandbox-game opnieuw geheel draait om chaos en verwoesting. Hoe dit zich gaat vertalen in de gameplay, is natuurlijk waar we het meest nieuwsgierig naar zijn en wat volgende week dus kenbaar wordt gemaakt.

Wat al bekend is, is dat je, in dit derde deel van de serie, de campagne ook co-op zal kunnen spelen en dat je een ‘nieuwe competitieve Crackdown-ervaring’ kunt beleven. Het verhaal zal zich overigens afspelen in een alternatieve tijdlijn na deel één.

Crackdown zal exclusief verschijnen op de Xbox One. Een releasedatum is nog niet bekend, maar wellicht doet Microsoft ook daar een boekje over open tijdens de Gamescom 2015.

Bron: Twitter

Eerste gameplay-beelden Crackdown worden getoond op Gamescom

Eerste gameplay-beelden Crackdown worden getoond op Gamescom

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch