Menu Premium

Eerste details van Dead Rising 3: Operation Broken Eagle bekendgemaakt

Gamekings Redactie 13/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zombies zijn tegenwoordig ontzettend populair, voornamelijk in games en series. Denk aan de The Walking Dead-franchise, welke bestaat uit games, comics en televisieseries. Voor de Xbox One is tijdens de release ook een zombiegame uitgekomen, in de vorm van Dead Rising 3. Deze game is er één waarbij je tegen grote hordes zombies moet vechten met de wapens die je zelf maakt, waardoor de meest brute wapens ontstaan. Deze game krijgt natuurlijk ook te maken met DLC, want vandaag zijn de eerste details van Dead Rising 3: Operation Broken Eagle bekendgemaakt.

In het eerste DLC-pakket van Dead Rising 3 proberen de spelers de vermiste President van de Verenigde Staten terug te vinden en staat de speler in de schoenen van Adam Kane. Hij is een commandant van de Spec Ops , waardoor het zijn missie is om de erachter te komen waar de President is. Operation Broken Eagle bestaat uit de eerder genoemde nieuwe missie, vijf nieuwe wapens, een nieuw combo-wapen, een nieuw voertuig en gloednieuwe kleding. Hierdoor zul je ook meer XP vergaren, welke je ook gewoon kunt gebruiken in de ‘kale’ versie van Dead Rising 3.

In het originele Dead Rising 3 ben je Nick Ramos. In de zombiegame zoek je naar de benodigdheden en wapens om te vechten tegen de zombies en om missies te voltooien. Dead Rising 3 heeft een massieve spelwereld, want de omvang van deze wereld is groter dan Dead Rising en Dead Rising 2 bij elkaar. Heel belangrijk is het feit dat je wapens kunt maken door verschillende wapens met elkaar te combineren. Zo ontstaan er dus steeds wredere wapens, waar de game in ieder geval niet slechter van wordt.

Operation Broken Eagle is de eerste van vier DLC-pakketten voor Dead Rising 3. Wanneer de andere DLC-pakketten verschijnen is voorlopig nog onduidelijk, maar wel kunnen de gamers die nog geen kennis hebben gemaakt met Dead Rising 3 vanaf vandaag aan de slag met de demo. Deze is twee keer te spelen met een Xbox Live Gold-abonnement, waarna deze niet meer werkt.

Eerste details van Dead Rising 3: Operation Broken Eagle bekend

Eerste details van Dead Rising 3: Operation Broken Eagle bekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch