Menu Premium

Dit is wat EA Access-abonnees een week eerder kunnen checken in Battlefield 1

Tim Koelen 26/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer ruim 102 jaar geleden dat de Oostenrijkse-Hongaarse kroonprins Frans Ferdinand werd vermoord, een van de redenen waardoor de Eerste Wereldoorlog is gestart. De historische veldslagen die ontstonden kunnen we binnenkort digitaal voortzetten in Battlefield 1 en leden van Origin en EA Access kunnen er een weekje eerder mee aan de slag!

Dit betekent dat leden van deze premium diensten al op 13 oktober aan de slag kunnen met de gloednieuwe titel van EA. Battlefield 1 zal voor deze spelers niet volledig beschikbaar zijn. Zo kan je in de singleplayer-modus alleen de missies ‘Storm and Steel’ en ‘Through Mud and Blood’ spelen en heeft de multiplayer ook zo zijn beperkingen in de Origin en EA Access trials. Vijf maps (St. Quentin Scar, Amiens, Sinai Desert, Fao Fortress en Suez) worden vrijgegeven waarin je vier verschillende modes kan spelen, namelijk Conquest, Rush, Domination en Operations.

De trial-editie waar de leden van EA en Origin Access toegang tot krijgen zal maar tien uur speelbaar zijn. Daarna zal je moeten wachten tot de game uitkomt op 21 oktober. Als je na de trial Battlefield 1 aanschaft, krijg je een gratis gouden battlepack bij je aankoop. Mensen die de Early Enlister Deluxe-editie van Battlefield 1 aanschaffen, kunnen de game al spelen op 18 oktober.

Kan je niet wachten om met mosterdgas te slingeren of laat je de game aan je voorbijgaan? We horen het graag van je in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch