Menu Premium
Loading...

Dragon Quest: Heroes komt naar PS4 en PS3

Karim Shehata 01/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een tijdje geleden dat we een Dragon Quest-titel op een PlayStation-platform zagen. Dit gebeurde namelijk voor het laatst in 2004, toen Dragon Quest 8 verscheen op de PlayStation 2. Nu wordt dit eindelijk doorbroken, want Dragon Quest: Heroes komt naar PS4 en PS3. Dit hebben Square Enix en Sony zojuist aangekondigd op de Tokyo Game Show 2014.

Het gaat hier echter niet om zomaar een Dragon Quest-game, want Dragon Quest: Heroes wordt ontwikkeld door Omega Force. Deze ontwikkelaar is vooral bekend van de Dynasty Warriors-franchise en daarom lijkt het erop dat deze nieuwe Dragon Quest-titel meer de kant op lijkt te gaan van de franchise van Tecmo Koei. Wanneer je de trailer hier checkt, zie je dat dit vermoeden praktisch bevestigd wordt. Het lijkt er dus op dat deze nieuwe Dragon Quest dus vooral een hack-and-slash game gaat worden, dan dat deze op een hardcore RPG zal gaan lijken.

Voorlopig verschijnt de game echter nog niet, want in de trailer is te zien dat Dragon Quest: Heroes in 2015 verschijnt op de PlayStation 4 en de PlayStation 3. We weten dus nog niet erg veel van deze game en verwacht wordt dan ook dat we in de loop van 2015 meer te weten komen over deze game. Voorlopig moeten we het doen met de info die al bekend is en de trailer die hier natuurlijk te zien is.

Dragon Quest: Heroes komt naar PS4 en PS3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch