Menu Premium

Dit is de bonus episode van The Making of Zelda: Breath of the Wild

Suzanne de Jong 28/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft veel, heel veel tijd zitten in de ontwikkeling van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Achteraf is er terug gekeken op dit ontwikkelproces met diverse medewerkers. Zo liet Nintendo onlangs weten een driedelige serie te maken van deze Making of Video’s, maar vandaag mogen we genieten van een extra deel, want dit is de bonus episode van The Making of Zelda: Breath of the Wild.

Deze ruim zeven minuten durende video gaat vooral over de favoriete onderdelen uit de game van de ontwikkelaars zelf. Welke Shrines, gerechten, locaties en characters ze bijvoorbeeld het leukste vonden. Zo kom je wellicht achter wat leuke feitjes die je nog niet wist. Deel één van de making of serie is inmiddels op YouTube te vinden en we kunnen waarschijnlijk zeer binnenkort het tweede deel verwachten. Deze bonus episode was gewoon een extra cadeautje.

Vind jij het leuk dat Nintendo op deze manier een kijkje in het ontwikkelproces van The Legend of Zelda: Breath of the Wild geeft? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch