Menu Premium
Loading...

Dishonored Definitive Edition Launch Gameplay Trailer

Jeroen Wiersma 25/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels bijna drie jaar geleden dat uitgever Bethesda een frisse wind door game-land deed waaien met de stealth game Dishonored. Een direct gevolg van het succes van de toen nieuwe IP van ontwikkelaar Arkane Studios, is natuurlijk de aangekondigde sequel: Dishonored 2. Voor nu is er de Dishonored Definitive Edition, waarvoor zojuist de Launch Gameplay Trailer is verschenen.

De Definitive Edition zorgt ervoor dat de game, die oorspronkelijk uitkwam voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360, nu ook speelbaar is op de PlayStation 4 en Xbox One. Althans, in Noord-Amerika vanaf vandaag en in Europa vanaf 28 augustus. Wij moeten hier dus nog enkele dagen geduld hebben voordat we de straten van Dunwall opnieuw, of voor het eerst, onveilig kunnen maken. Deze Dishonored zou geen Definitive Edition zijn zonder alle uitgekomen DLC’s. Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches, en Void Walker’s Arsenal zitten er dus allemaal bij in.

Voor de sequel is vanzelfsprekend nog iets meer geduld nodig. De verwachting is dat deze ergens in het eerste of tweede kwartaal van 2016 het licht zal zien op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Stel dat iemand Dishonored tot op heden niet gespeeld heeft, zou jij dan de Dishonored Definitive Edition aanraden?

Nieuws_20150825_DishonoredDefinitiveLaunchTrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch