Menu Premium

Digitale edities Call of Duty: Black Ops 3 verdwenen uit Xbox Store

Karim Shehata 08/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Games worden tegenwoordig steeds vaker digitaal verkocht, door middel van bijvoorbeeld Steam, de PlayStation Store en de Xbox Games Store. Nu is er echter iets opvallends voorgevallen: de digitale edities van Call of Duty: Black Ops 3 zijn verdwenen uit de Xbox Store.

Waarom dit is gebeurd, is op dit moment geheel onduidelijk. Zowel Microsoft als Activision hebben een reactie gegeven, maar daarin wordt de reden niet verteld. “De verschillende Call of Duty: Black Ops 3 edities zijn inderdaad tijdelijk weggehaald uit de Xbox Store. We zijn druk bezig met Activision om deze edities te laten terugkeren in de Xbox Store”, aldus Microsoft. De Xbox-maker verwijst voor nu naar retailers en zegt dat iedereen die de game voor de verdwijning heeft gepreorderd op 6 november gewoon aan de slag kan gaan met de shooter.

“Activision heeft de digitale edities van Black Ops 3 niet uit de Xbox Store verwijderd”, aldus de uitgever van Call of Duty: Black Ops 3. De uitgever wil daarbij benadrukken dat de game klaar is voor zijn launch op 6 november.

Op dit moment bestaat er speculatie op het internet, waarin wordt beweerd dat dit alles te maken heeft met de console switch die Call of Duty vanaf deze editie zal maken. Waar de DLC voor de game eerder eerst verscheen op Xbox-platformen, zal dit vanaf dit jaar op de PlayStation consoles gaan gebeuren. Neem dit wel met een fikse korrel zout; geen enkele partij heeft bevestigd dat het hiermee te maken heeft en er kunnen talloze redenen zijn voor de tijdelijke verdwijning van de game op Microsoft’s virtuele Xbox-winkel.

Call of Duty: Black Ops 3 verschijnt op 6 november voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Bron: VG24/7

Digitale edities Call of Duty: Black Ops 3 verdwenen uit Xbox Store

Digitale edities Call of Duty: Black Ops 3 verdwenen uit Xbox Store

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch