Menu Premium

Devkit Microsoft HoloLens beschikbaar vanaf eerste kwartaal 2016

Karim Shehata 06/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De HoloLens blies tijdens de E3 van dit jaar een hoop mensen weg, na het tonen van een Minecraft-presentatie. Het was een bevestiging dat de technologie echt werkt en wellicht veel dichterbij is dan we hadden verwacht. Voor developers is dit daadwerkelijk zo, want de eerste devkit van Microsoft’s HoloLens verschijnt in het eerste kwartaal van 2016.

Dit heeft Microsoft bekendgemaakt tijdens een speciaal Windows 10 evenement, dat op het moment van schrijven nog altijd bezig is. Tijdens de persconferentie werd een presentatie getoond van Project X-Ray, een game voor de HoloLens. Hierin verscheen een holografisch wapen op de hand van de speler, waarmee hij op het podium holografische buitenaardse wezens neerschoot.

Een consumenten-releasedatum is er dus nog niet voor de HoloLens, maar developers kunnen dus met de bril aan de slag vanaf begin 2016. Ontwikkelaars zullen $3000,- neer moeten leggen om ermee aan de slag te kunnen. Kijk jij uit naar een toekomst met de HoloLens? Laat het ons weten in de comments!

Devkit Microsoft HoloLens beschikbaar vanaf eerste kwartaal 2016

Devkit Microsoft HoloLens beschikbaar vanaf eerste kwartaal 2016

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch