Menu Premium

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt 23 februari 2016

Mark Hoogland 31/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor de geaugmenteerden onder ons: developer Square Enix heeft bekendgemaakt dat Deus Ex: Mankind Divided over een klein halfjaar uitkomt, te weten 23 februari 2016. Ook is een aantal details omtrent de Collector’s Edition onthuld.

Sinds de E3 is het ietwat rustig geweest rondom het nieuwe avontuur van Adam Jensen, maar vanaf vandaag hebben we in ieder geval een datum om in de agenda te zetten. Deus Ex: Mankind Divided is inmiddels ook te pre-orderen, wat gepaard gaat met digitale rewards die je zelf kunt kiezen. Deze rewards, variërend van speciale outfits tot een extra missie, unlocken één voor één naarmate meer mensen een pre-order plaatsten.

De gemiddelde AAA-titel kan tegenwoordig ook niet zonder een Collector’s Edition, en Deus Ex: Mankind Divided is hierin geen uitzondering. Deze uitvoering van de game zal in een speciale steelbook-verpakking verschijnen en naast een boek met artwork ook een Adam Jensen-figuur van ca. 23 cm bevatten. Leuk voor op je bureau.

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt zoals gezegd op 23 februari, op Xbox One, PlayStation 4 en de PC. Kijk jij er al naar uit? Laat het weten in de comments!

Bron: PlayStation Blog

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt 23 februari 2016

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt 23 februari 2016

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch