Menu Premium
Loading...

Destiny Exclusive PlayStation Details Trailer

Franky Mangal 27/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tegenwoordig heel gebruikelijk dat een game op een bepaald platform exclusieve content krijgt te verwerken. Dit is ook het geval met Destiny, welke over twee weken moet gaan verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 en Xbox One. PlayStation-bezitters kunnen rekenen op een aantal leuke exclusieve dingen en in de Destiny Exclusive PlayStation Details Trailer zien we om welke content het gaat.

In de multiplayer kun je op de PlayStation 3 en 4 gaan knallen in de Exodus Blue map, terwijl je in de co-op modus de Dust Strike-missie kunt spelen. Je krijgt exclusief de keuze uit drie nieuwe uitrustingen voor je personage: de Manifold-uitrusting, de Argus-uitrusting en de Vanir-uitrusting. Om met deze pakjes pas echt een ‘mooiboy’ te zijn in Destiny, moet je natuurlijk wel toffe wapens dragen. Dit kan wat betreft deze pakjes en wapens dan dus ook alleen in de PlayStation-versies van Bungie’s nieuwe titel, want het Monte Carlo automatische geweer en het Hawkmoon-handwapen zullen niet beschikbaar zijn in de Xbox One-versie. Als laatste toevoeging krijgen PlayStation-bezitters drie extra voertuigen.

Het gaat hier natuurlijk wel om timed exclusive DLC. De extra content zal waarschijnlijk in de herfst van 2015 beschikbaar worden gemaakt voor de Xbox-platformen. Destiny is echter opzichzelfstaand al een game waar bijna iedereen reikhalzend naar uitkijkt en vanaf 9 september weten we of Bungie de torenhoge verwachtingen waar heeft kunnen maken.

Destiny Exclusive PlayStation Details Trailer

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch