Menu Premium
Loading...

De Watch Dogs 2 T-Bone Content Bundle brengt Mayhem en meer

Ridho Hidayat 22/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste Watch Dogs 2 DLC is nu beschikbaar voor de PlayStation 4 en komt op 24 januari naar de Xbox One en PC. Deze content staat helemaal in het thema van T-Bone Grady. Check hierboven de trailer en zie wat de Watch Dogs 2 T-Bone Content Bundle allemaal te bieden heeft!

Dit eerste betaalde DLC-pakket brengt verschillende content met een T-Bone stijltje. Het pronkstuk van deze uitbreiding is ‘T-Bone’s Customised War Machine’, ook wel Bertha genoemd: een gepantserde schoolbus die is uitgerust met een bulldozerblad en allerlei andere toevoegingen. Verder krijg je de beschikking over T-Bones outfit en kun je het opnemen tegen een nieuwe vijand, de Grenadier.

Wellicht de belangrijkste nieuwe toevoeging, is de Mayhem Co-Op Challenge. Mayhem-missies zijn een moeilijkere variant op de co-op missies; hierin kun je niet respawnen en zijn de vijanden een stuk sterker dan je gewend bent. Je kunt deze content ook alleen spelen, maar het is natuurlijk het leukst en makkelijkst om het samen met een vriend te doorlopen.

De Watch Dogs 2 T-Bone Content Bundle is dus vanaf vandaag verkrijgbaar op de PS4 en komt op 24 januari naar de Xbox One en PC. Ben jij een fan van T-Bone Grady en wil jij aan de slag gaan met zijn kunstwerk, Bertha de War Machine? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord