Menu Premium
Loading...

De nieuwe Halo Wars 2 trailer introduceert een keiharde nieuwe vijand

Joep Omes 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Halo Wars 2 komt er nu dan toch echt bijna aan en het werd hoog tijd dat we eens wat meer zagen over het verhaal in de game. De nieuwe Halo Wars 2 trailer introduceert een keiharde nieuwe vijand! Als jij benieuwd bent over wie jij straks heenwalst, of wie jou straks van de map veegt, check ‘m dan snel!

De trailer werd vannacht getoond op the Game Awards en laat ons kennis maken met Atriox! Atriox is een Brute, die samen met zijn soortgenoten als een getrainde, vechtende slaaf werd ingezet door The Covenant die hen deed geloven dat hun strijd het pad naar ‘heilige’ genoegdoening was. Atriox pikte het niet en kwam in opstand. Met elk gevecht en elke oorlog waarin hij zegevierde groeide zijn faam en de rebel werd zo leider van The Banished, een factie in opstand gekomen huurlingen en vechtersbazen. Deze lui zijn nu gevaarlijk dichtbij het verkrijgen van ‘het gevaarlijkste en krachtigste wapen’ ooit, volgens de beschrijving van de trailer. Daar is de USNC het natuurlijk niet mee eens, dus aan jou de schone taak om korte metten te maken met deze brute keiharde guy.

Halo Wars 2 zal verschijnen op 21 februari 2017 en wel op de PC en de Xbox One. Heeft de trailer je angst voor deze brute vijand ingeboezemd? Of ben je meer ready dan ooit om deze gast op te ruimen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch