Menu Premium
Loading...

De NieR: Automata demo is nu beschikbaar op de PS4

Ridho Hidayat 22/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

NieR: Automata komt op 10 maart 2017 uit voor de PlayStation 4 en later dat jaar voor de PC. Voor de mensen die niet langer kunnen wachten op de nieuwe action RPG van PlatinumGames is er goed nieuws, want de NieR: Automata demo is nu beschikbaar op de PS4! Verder zie je in de trailer hierboven dat de game een paar iconische wapens uit Final Fantasy 15 en Dragon Quest krijgt.

NieR: Automata speelt zich 9929 jaar in de toekomst af, een tijd waarin de mensheid de Aarde heeft verlaten en er een oorlog woedt tussen de androids. Zelf speel je ook als zo’n android, waarbij je de keuze hebt uit drie verschillende YoRHa-modellen: No2 Type B, No9 Type S en Type A No2, elk met hun eigen kenmerken en vaardigheden. Hiermee ga je de strijd aan tegen hele legers aan androids, robots die soms van een reusachtig formaat zijn.

Gelukkig heb je in deze strijd ook de beschikking over een aantal dodelijke en iconische crossover wapens: wapens die van oorsprong uit andere games komen. Zo kun je de Engine Blade uit Final Fantasy 15 hanteren en kun je gebruik maken van de Cypress Stick uit Dragon Quest.

In ieder geval kun je de game dus vast uitproberen op de PlayStation 4, want de NieR: Automata demo is nu gratis te downloaden! Heb jij zin in deze action RPG van PlatinumGames? Ga jij gebruik maken van een iconisch crossover wapen? Laat het weten in de comments!

Loading...
 • Jasper Alblas

  Demo was iig super vet! Maart wordt top! Eerst Horizon en dan gelijk deze.

  • Sylmaron

   Hij is erg goed inderdaad. De muziek en sfeer brachten me terug naar de originele game. Ik baalde dat het (te snel) stopte.

 • Larie

  Demo was echt heel vet. Weer een mooie exclusief (later 2017 ook pc) die ik moet hebben.

 • RomeoNovember

  Waarschijnlijk ligt het aan mij, maar ik kan hem niet vinden in de store hoor

  • Gertjan Davies

   Naar het schijnt is/was het alleen beschikbaar op de Japanse store. Vandaag (?) komt deze dus ook op de Westerse/EU-store.

  • Sylmaron

   Probeer het via de website van PS Store. Zoeken op Nier, dan is het tweede van links bij de zoekresultaten.

   • RomeoNovember

    Heb hem inderdaad via de site maar gedownload

 • Wilco Verwiel

  De demo net gespeeld, en idd zeer onder de indruk.
  Zeer vlot/vloeiend lekkere combat met diverse gameplay elementen.

  Ik moest dan ook METEEN aan de ondergewaardeerde Vanquish game denken!
  Maar goed deze demo heeft mij zeker overgehaald om de volle game te halen.

 • Nawaqi

  Heerlijke demo inderdaad. Heb er alle vertrouwen in dat dit een topper van PlatinumGames gaat worden.

 • Luckyluc

  Die next gen brown filter bracht me in één klap terug naar het begin van de PS360 era ?

  ..nee serieus, was al van plan deze te halen en de demo heeft me alleen maar meer overtuigd! Heerlijk vlotte gameplay en lekker gamey zowel in de geluidjes, leveldesign, cameravoering, muziek als hoe de enemies zich gedragen en in formaties spawnen en op je af komen.

  Combat is dus uitstekend. Ik hoop wel dat in de volledige game een uitgebreid combo systeem zit, maar Platinum kennende zit dat wel goed. Ook ben ik erg benieuwd naar het RPG systeem en wil ik nog meer zien van de wereld zoals de steden bijvoorbeeld.

 • Pascal Tettero

  helaas nog teveel games liggen door black friday enzo dus is geen optie om een demo te spelen voor de andere games. ook irritant als je er later achterkomt dat er nog iets opstaat van beta’s en demo’s zo had ik nog iets van call of duty 3 er opstaan. ook geen zin om straks de game te kopen en dan het demo gedeelte weer opnieuw te spelen. 1st maar eens dead rising 4 case 6 afmaken en dan dead rising 3 of forza horizon 3 gaan spelen.

 • Dit wordt zeker een topgame voor de budgetbak denk ik 😛

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord