Menu Premium
Loading...

De NieR: Automata demo is nu beschikbaar op de PS4

Ridho Hidayat 22/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

NieR: Automata komt op 10 maart 2017 uit voor de PlayStation 4 en later dat jaar voor de PC. Voor de mensen die niet langer kunnen wachten op de nieuwe action RPG van PlatinumGames is er goed nieuws, want de NieR: Automata demo is nu beschikbaar op de PS4! Verder zie je in de trailer hierboven dat de game een paar iconische wapens uit Final Fantasy 15 en Dragon Quest krijgt.

NieR: Automata speelt zich 9929 jaar in de toekomst af, een tijd waarin de mensheid de Aarde heeft verlaten en er een oorlog woedt tussen de androids. Zelf speel je ook als zo’n android, waarbij je de keuze hebt uit drie verschillende YoRHa-modellen: No2 Type B, No9 Type S en Type A No2, elk met hun eigen kenmerken en vaardigheden. Hiermee ga je de strijd aan tegen hele legers aan androids, robots die soms van een reusachtig formaat zijn.

Gelukkig heb je in deze strijd ook de beschikking over een aantal dodelijke en iconische crossover wapens: wapens die van oorsprong uit andere games komen. Zo kun je de Engine Blade uit Final Fantasy 15 hanteren en kun je gebruik maken van de Cypress Stick uit Dragon Quest.

In ieder geval kun je de game dus vast uitproberen op de PlayStation 4, want de NieR: Automata demo is nu gratis te downloaden! Heb jij zin in deze action RPG van PlatinumGames? Ga jij gebruik maken van een iconisch crossover wapen? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch