Menu Premium
Loading...

De launch trailer van Dead Rising 4 brengt je in de kerstsfeer

Ridho Hidayat 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er staan ons twee mooie dingen te wachten in de nabije toekomst: Kerstmis… en Dead Rising 4! Aangezien deze survival horror-game zich afspeelt in het kerstseizoen, is er nu een launch trailer van Dead Rising 4 die je al helemaal in de kerstsfeer brengt.

Ga maar eens lekker bij de open haard zitten als je deze trailer bekijkt, want er wordt een gezellig kerstverhaaltje verteld over Frank West. Het speelt zich af in de nacht voor Black Friday, als opeens een horde zombies door het winkelcentrum begint te rennen. Wegrennen is zinloos, dus pakt Frank zijn honkbalknuppel erbij en maakt hij zich klaar voor een gevecht. Hij heeft echter een mirakel nodig om de nacht levend door te komen. Dat mirakel komt er, in de vorm van een exo-suit en meerdere dodelijke speeltjes, zoals een reusachtige vlammenwerper.

In Dead Rising 4 kun je op miljoenen manieren de ondoden van het leven beroven. Met een zwaardvis-kruisboog, een enorme zuurstok of, als je écht los wilt gaan, met de ‘slee des doods’. Er staat een heel arsenaal met leuke speeltjes op je te wachten, dus ‘let the slay ride begin’!

Vanaf 6 december kun je aan de slag met Dead Rising 4 op de Xbox One en PC. Heb je door de launch trailer van Dead Rising 4 al zin in Kerstmis? Op wat voor manier ga jij je door de hordes zombies worstelen? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch