Menu Premium

De Last Team Standing update voor GTA Online is nu beschikbaar

Jeroen Wiersma 02/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar blijft verse content brengen voor de online multiplayer van hun blockbuster GTA V. In de laatste update, die nu direct kan worden binnengehaald, staat de nieuwe modus centraal: Last Team Standing.

Dit betekent dat er direct tien nieuwe jobs beschikbaar zijn die gebruik maken van deze modus en dat spelers al hun eigen Last Team Standing job kunnen bouwen in de Creator Mode. In de Creator Mode is het nu ook mogelijk potjes te organiseren met meerdere modi. Aan je eigen ontworpen Last Team Standing job kun je dus vanaf nu bijvoorbeeld rondes Capture en Versus toevoegen. Voor diegene die graag nog wat meer controle heeft over hoe zijn job gespeeld dient te worden, kan afdwingen welke wapens wel of niet worden gebruikt.

Naast de berg aan customizable spullen die nog groter wordt door de toevoeging van nieuwe outfits, maskers, kleding en dergelijke, kent de update ook nieuwe voertuigen en wapens. Qua wapens zijn er voor ‘up close and personal’ de Heavy Shotgun en voor iets minder bloedspetters op je overhemd de Marksman Rifle. Qua voortuigen is er voor ieder wat wils met de Shitzu Hakuchou sportmotor, de LCC Innovation Helicopter en de Lampadati Furore GT sportwagen.

Ten slotte nog twee prettige aanpassingen. Nu kunnen sessies waarin op dezelfde job is gestemd samen worden gevoegd. Dit moet het makkelijker maken de game te vinden die je zoekt. En last but not least: De maximale goklimiet van 2.500 dollar is verhoogd naar 10.000 dollar.

Zoals gebruikelijk zal ook deze update, die nu beschikbaar is op de PlayStation 3 en Xbox 360, een Update Event Weekend kennen. Je kunt daarom verwachten dat de details hiervan gauw bekend zullen worden.

De Last Team Standing update voor GTA Online is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch