Menu Premium

Day one patch bug bemoeilijkt de toegang tot GTA Online op de PS4

Jeroen Wiersma 18/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is de dag dat het fenomeen GTA 5 is verschenen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Helaas lijk het dat Rockstar de zaakjes op dag één niet helemaal op orde heeft. De Day one patch bug bemoeilijkt de toegang tot GTA Online op de PS4.

UPDATE: Rockstar heeft laten weten dat tot en met morgen elk platform een nieuwe patch heeft. De patch voor de PlayStation 3 en PlayStation 4 zijn al beschikbaar, maar het kan langer duren doordat het nog niet beschikbaar is in elke regio. Als je toch nog de melding CE-32937-4 krijgt, dan raadt Rockstar aan de patch nogmaals later te downloaden.

Inmiddels ken je het wel: je nieuwe game ligt op de mat, je stuitert met het hoesje naar je console, stopt de disc in de gleuf, pakt de controller, maar je kunt nog niet beginnen… Eerst moet je namelijk nog een patch downloaden. Je geduld wordt op de proef gesteld, maar dan kun je eindelijk lekker aan de slag. Bij GTA 5 voor de PlayStation 4 gaat dat echter mis. De patch die het mogelijk maakt je ‘last-gen’ multiplayer-karakters over te zetten naar de PlayStation 4 of Xbox One bevat namelijk een bug, waardoor de toegang tot de multiplayer, GTA Online, wordt ontzegd.

Op 17 september 2013 verscheen GTA 5 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Nu ruim een jaar later kan de game dan eindelijk, met alle extra’s, gespeeld worden op de current-gen consoles. Laten we hopen dat deze bug snel verholpen is en de PlayStation 4 bezitters ook van de multiplayer-mayhem mogen gaan genieten.

Bron: VG24/7 en Rockstar

GTA Online op PS4 moeilijk te bereiken door bug in day one patch

GTA Online op PS4 moeilijk te bereiken door bug in day one patch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch