Menu Premium

Crysis 3: The Lost Island multiplayer DLC verschijnt volgende week

Karim Shehata 30/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met Crysis zette Crytek in 2007 een nieuwe standaard op het gebied van graphics, voornamelijk op de PC. Daarna verscheen voor deze game het downloadable content pakket Crysis: Warhead. Later kreeg EA meer en meer de touwtjes in handen over de ontwikkeling van diens opvolger, wat uiteindelijk resulteerde in Crysis 2 die meer gericht was op de consoles. Deze game verkocht als een trein, waardoor Electronic Arts Crytek nogmaals aan het werk zette voor Crysis 3. Nu dit graphics-festijn al een tijdje verkrijgbaar is, willen EA en Crytek de game fris houden voor de vaste community. Dat gaan zij doen door middel van multiplayer DLC, want de Crysis 3: The Lost Island multiplayer DLC verschijnt volgende week vanaf 4 juni.

Met vier nieuwe maps, twee nieuwe game-modi (Frenzy en Possession) en een ‘shitload’ aan nieuwe wapens kun je volgende week dus je borst flink nat gaan maken, als je vandaag de dag nog actief bent in Crysis 3 natuurlijk. De multiplayer maps gaan zich afspelen buiten de dome van het verwoeste New York. Om precies te zijn, reis je af naar een verlaten eiland in de Filipijnen. Daar mag je jagen op een groep rebellen die net als jouw elite Cell team op zoek zijn naar een buitenaardse entiteit. Genoeg nieuwe redenen dus om je maten overhoop te knallen in de multiplayer.

Je kunt volgende week vanaf 4 juni al meteen aan de slag met dit nieuwe DLC pakket. Je hebt hiervoor vanzelfsprekend de originele Crysis 3 nodig, die afgelopen februari verscheen op de Xbox 360, PlayStation 3 en waar het voor de Crysis franchise allemaal begon: de PC.

Crysis 3: The Lost Island multiplayer DLC verschijnt volgende week

Crysis 3: The Lost Island multiplayer DLC verschijnt volgende week

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch