Menu Premium
Loading...

Conker’s Big Reunion nu beschikbaar in Project Spark

Karen Koch 23/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Had jij vroeger ook een Nintendo 64? Zo ja, dan ben je vast wel bekend met Conker, de grofgebekte eekhoorn van Rare. Dit beestje heeft behoorlijk wat ouders en kinderen voor de gek gehouden met zijn schattige uiterlijk, want toen men de game thuis in de console stopte bleek er geen einde aan de schuine grappen te komen. Gelukkig vond niemand, behalve een paar overbezorgde ouders, dat heel erg en dat is ook wel te merken aan de hoeveelheid fans die Conker zelfs nu nog heeft. Het nieuwste wat deze fans hebben gedaan? In Project Spark aan een nieuwe game met het knaagdier werken. Met resultaat, want Conker’s Big Reunion is nu beschikbaar in Project Spark.

Project Spark is natuurlijk de “game” van Microsoft waarin je zelf games kan maken, lekker meta. Fans van Conker hebben hun wildste fantasieën tot leven gewekt en je kan nu onder andere in een multiplayer arena en een strategy game losgaan met Conker. Voor nog meer voorbeelden wat de fans allemaal hebben bedacht én gemaakt, moet je bovenstaande trailer maar bekijken. Een ding is zeker, mensen die Conker hebben gemist, zullen makkelijk aan hun trekken komen dankzij Project Spark.

Project Spark is beschikbaar voor de Xbox One en de PC. Deze heb je wel nodig om de creaties van de andere fans te spelen, dus ook Conker’s Big Reunion. Gaan jullie ook aan de slag met onze vuilgebekte eekhoorn?

nieuws20150423_ConkersBigReunion

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch