Menu Premium

Codemasters kondigt Toybox Turbos aan

Gamekings Redactie 24/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ruim zeven jaar geleden verscheen het laatste deel uit de vierdelige Micromachines-serie van de Britste ontwikkelaar Codemasters. Na zeven jaar van afwezigheid moet men bij Codemasters hebben gedacht dat het tijd was voor een heropleving van het genre, want Codemasters kondigt Toybox Turbos aan.

Officieel is de reboot natuurlijk niet, want er is gekozen voor een geheel nieuwe titel en er wordt via de officiële kanalen niet over gerept. Toch lijkt Toybox Turbos wel erg veel weg te hebben van de Micromachines-serie. Toybox Turbos is een top-down racegame, waar extreem uitvergrote delen van onder andere keukens en woonkamers het parcours bepalen. De game lijkt zich dan ook te focussen op het jongere publiek, maar ook op de oude rotten die tijdens hun jeugd uren aan plezier hebben beleefd op de racetracks van Micromachines. De game kent achttien verschillende parcours, vijfendertig voertuigen die vrijgespeeld kunnen worden en een 4-mans co-op optie die zowel off- en online te spelen is.

Toybox Turbos verschijnt 11 november op Steam voor de PC en komt later, op een nog nader te noemen moment, naar de PlayStation 3 en Xbox 360.

Codemasters kondigt Toybox Turbos is aangekondigd

Codemasters kondigt Toybox Turbos is aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch