Menu Premium

CoD: Infinite Warfare op PC vraagt 70GB van je harde schijf

Tim Koelen 27/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend was de laatste kans om Call of Duty: Infinite Warfare uit te proberen op de Xbox One en PlayStation 4 in de beta. Voor PC was er helaas geen beta, maar vanaf vandaag zijn de specs bekend voor CoD: Infinite Warfare op PC.

De specs verschenen op de steam-pagina van Activision’s nieuwste game in de Call of Duty-franchise. Het zijn weliswaar alleen specs voor de minimale vereisten om de volledige game te kunnen spelen. Hieronder vind je de lijst met de specs die je nodig hebt voor PC:

  • OS: Windows 7 64-Bit of hoger
  • Processor: Intel Core i3-3225 @ 3.30GHz of beter
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
  • DirectX: Version 11
  • Storage: 70 GB vrije HDD ruimte
  • Sound Card: DirectX 11 Compatible

Verder heb je natuurlijk een internetverbinding nodig om de game te kunnen spelen. Op dit moment is er maarliefst 70 GB nodig op je HDD om de game op te kunnen slaan, maar met de komst van meer content of DLC zal dit ongetwijfeld meer worden.

De PC-gamer die Black Ops 3 al goed kon draaien op zijn/haar PC zal dus weinig verandering merken met de specs van Call of Duty: Infinite Warfare. Eerder werd al bekend dat zowel CoD: Infinite Warfare als de Modern Warfare Remastered-versie tezamen zo’n 110 GB in beslag nemen.

Shelly en JJ gingen eerder al aan de slag met de Infinite Warfare-beta, en schenen er hun licht over in dit item. Ga jij de game volgende week in huis halen? Call of Duty: Infinite Warfare verschijnt op 4 november voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch