Menu Premium
Loading...

Cliff Bleszinski’s Project Bluestreak heet nu LawBreakers

Karen Koch 26/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Er is ook een trailer voor LawBreakers vrijgegeven, bekijk deze hierboven!

Vorig jaar lieten we jullie al weten dat Cliff Bleszinski bezig was met een nieuw project. Dit project droeg toen nog de codenaam Project Bluestreak. Vandaag is in een stream bekend gemaakt dat de officiële titel van deze game niks meer met blauwe strepen of vegen te maken heeft, maar dat het nu LawBreakers heet.

Cliff Bleszinski is natuurlijk een enorme naam binnen de gamingwereld. Dankzij het feit dat hij titels als Unreal Tournament en Gears of War al op z’n naam heeft staan, wacht iedereen met ingehouden adem op zijn volgende project. Nu heeft hij zijn eigen studio, Boss Key, gestart en de eerste game die daarvan zal verschijnen, wordt dus LawBreakers. In een stream op Twitch werd de game onthuld als zijnde een constant conflict tussen twee partijen: de Law en de Lawbreakers. De setting van de game? Na een wereldwijde ramp waarbij de zwaartekracht is aangetast, komen er ook nog eens een stel Lawbreakers naar Amerika. Hier moeten de mensen op team Law natuurlijk wat aan doen.

Wat de game gaat zijn, is een vijf-tegen-vijf shooter. De drie keywords die hierbij horen zijn volgens Bleszinski “gangs, guns & gravity”. Dankzij dingen als de gesloopte zwaartekracht en grappling hooks kan men de hele arena, bijna letterlijk, op z’n kop zetten. LawBreakers heeft nog geen releasedatum, maar Boss Key richt zich erop om deze in 2016 uit te brengen.

Bron: Polygon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch