Menu Premium
Loading...

Check vanavond om 23:00 de Zombiekings 2 Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 23/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week staat er een nieuwe aflevering van Gamekings voor je klaar op MTV! Je zult op de website vast wel wat zombiegerelateerde dingen voorbij hebben zien komen en dat is niet voor niets geweest. De Xbox One komt met niets minder dan Dead Rising 3 en daar moet dan ook uitgebreid aandacht aan besteed worden. Je dacht misschien dat zombies niet bestaan, maar… kijk voor de zekerheid nog even onder je bed en check vanavond om 23:00 de Zombiekings 2 Aflevering op MTV!

Met alle zombies overal is het niet zo gek dat deze aflevering in het teken staat van Dead Rising 3. Je hebt in verschillende items kunnen zien hoe enthousiast Boris over deze game is, maar zal deze Xbox One-exclusieve titel een groot succes worden? We blikken ook nog even terug naar de eerdere delen van Dead Rising om te zien hoe de serie veranderd is in de afgelopen jaren.

In de studio is het voorlopig nog even veilig en daarom bespreken Boris en Melle daar het nieuwe Gran Turismo 6. De Gran Turismo-serie stond altijd al bekend om het simuleren van races en om auto’s zo echt mogelijk op je beeld te laten verschijnen. Dit keer is zelfs de sterrenhemel realistisch nagemaakt! Komt dit het realisme alleen maar ten goede of is het een nutteloze toevoeging? Melle en Boris vertellen het je.

Zoo Tycoon heb je misschien vroeger wel eens op je PC gespeeld, maar er is nu ook een Zoo Tycoon-game voor de Xbox 360 en de Xbox One uitgebracht. Daarnaast hebben Boris en Melle het over FIFA 14 voor de next-gen consoles. De game lijkt in eerste instantie hetzelfde als de PlayStation 3- en Xbox 360-versie, maar er zijn wel degelijk dingen aangepast. Zo draait de game op een hele nieuwe engine, waardoor bewegingen nog echter lijken. Of het beter speelt, wordt je uitgebreid verteld. Ben je benieuwd of iedereen deze aflevering wel overleeft? Ga er dan maar goed voor zitten en kijk vanavond om 23:00 de Zombiekings 2 aflevering op MTV!

Check vanavond om 22:30 de Dead Rising 3 Aflevering op MTV! 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch