Menu Premium

Check nu de Wolfenstein: The New Order livestream!

Gamekings Redactie 23/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met Wolfenstein: The New Order in de schappen kunnen we met z’n allen aan de slag en op ouderwetse wijze nazi’s knallen. Boris en Dennis vertelden al wat ze vinden van de game in de Wolfenstein: The New Order review en als verlengstuk daarvan gaat Boris met Shelly aan de slag met deze game in de livestream van vandaag. Hoe brengt Shelly het af in deze shooter? Check nu de Wolfenstein: The New Order livestream!

In het first-person shooter-genre zie je altijd bepaalde trends en verschuivingen qua gameplay-elementen die terugkomen of juist verdwijnen. Uiteraard gebeurt dat ook in andere genres, maar gezien het feit dat er zo ontzettend veel first-person shooters zijn door de immense populariteit van het genre, lijkt daarin die cyclus nog meer ronden te maken. Wolfenstein: The New Order gaat wat dat betreft tegen de stroming in, want deze game probeert juist het ouderwetse first-person shooter gevoel terug te brengen. Dit gaat uiteraard wel in combinatie met een modern jasje.

Dat kan twee kanten opgaan: gamers houden ervan of haten het. De meningen zijn verdeeld als je kijkt wat men op het internet vindt en misschien denkt Shelly er ook heel anders over dan Boris. Boris als gameveteraan en Shelly als relatief groentje kijken beiden natuurlijk heel anders naar zo’n titel als Wolfenstein: The New Order. Het is anders als je de hele Wolfenstein-serie hebt meegemaakt, ten opzichte van Shelly’s verse blik op de games. Uiteraard is het niet de eerste keer dat Shelly van de Wolfenstein-serie hoort, maar in al de jaren dat zij games speelt, heeft ze de Wolfenstein-games links laten liggen. Maakt Wolfenstein: The New Order haar enthousiast of laat het schieten van nazi’s haar koud?

Shelly en Boris zitten klaar en gaan samen aan de slag met Wolfenstein: The New Order en misschien nog wel een andere game. Doe met ons mee op het officiële Gamekings Twitch-kanaal en stel aan hen alle vragen die je wilt stellen!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Check nu de Wolfenstein: The New Order livestream!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch