Menu Premium

Check nu de Destiny Livestream!

Gamekings Redactie 18/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoe kan het ook anders: vandaag gaan we keihard aan de slag met Destiny. Sinds gisteren hoeft de game namelijk niet meer grotendeels achter gesloten deuren te blijven, maar heeft deze een publieke bèta bereikt. Hoewel… publiekelijk? Je hebt nog wel een uitnodiging nodig om te kunnen spelen. Daar komt wel bij kijken dat je ook je vrienden een code kunt geven. Heb jij net mis gegrepen of ben je benieuwd hoe onze Destiny-kenner Dennis de game onder handen neemt? Hij heeft David en Shelly bij zich, dus check nu de Destiny Livestream!

Vandaag is niet de eerste keer dat Dennis met Destiny aan de slag gaat en hij heeft al die tijd ook niet onder stoelen of banken gestoken dat hij de aankomende online shooter van Bungie best wel wreed vindt. Al zijn speelsessies waren echter compleet achter gesloten deuren, waardoor hij er wel over mocht praten maar het niet mocht laten zien. Ondertussen is hij al een echte Destiny-kenner en kent hij de eerste speelbare gebieden van de game op z’n duimpje.

Voor de andere twee streamers van vandaag is het een ander verhaal, want Shelly heeft alleen vanmorgen even een kwartiertje kunnen spelen. De internetverbinding bij huize Shelly is namelijk niet zo bijster snel, waardoor haar console de hele nacht heeft aangestaan om de Destiny bèta binnen te slepen. Voor David is Destiny al helemaal nieuw, want hij heeft nog geen bètacode binnen kunnen slepen om de game te kunnen spelen. Gelukkig voor hem mag ‘ie nu dan eindelijk zijn eerste stappen zetten in de wereld die ontwikkelaar Bungie neergezet heeft.

Chat gezellig met ons mee op ons officiële Twitch-kanaal, want daar gaan we helemaal los vandaag. Natuurlijk kun jij aan Dennis, Shelly én David alle vragen stellen die je wilt. Dus ben je ergens benieuwd naar, schroom niet om je vraag te droppen in de chat op Twitch. Dat maakt het nu dan écht tijd voor de enige echte Destiny Livestream!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch