Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Extinction Episode 1 Nightfall Trailer

Karim Shehata 24/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels zijn we het gewend: in november verschijnt er een nieuwe Call of Duty-game in de franchise en deze wordt dan het gehele jaar ondersteund met patches en DLC. Nu zit het eerste DLC-pakket voor Call of Duty: Ghosts eraan te komen, in de vorm van Onslaught. Dit DLC-pakket brengt vier nieuwe maps en enkele nieuwe wapens met zich mee. Infinity Ward heeft er met Call of Duty: Ghosts overigens geprobeerd om het succes van Treyarch’s zombie te evenaren, waardoor we nu ook in een game van de eerstgenoemde ontwikkelaar aan de slag kunnen met een vergelijkbare modus: Extinction. In het Onslaught DLC-pakket maken we kennis met de eerste episode voor deze modus, welke goed te zien is in de Call of Duty: Ghosts Extinction Episode 1 Nightfall Trailer.

In de eerste episode, welke Nightfall wordt genoemd door Infinity Ward, ben jij samen met maximaal drie spelers te vinden in de wildernis van Alaska. In een faciliteit die daar staat, wordt het Nightfall-programma uitgevoerd. Met dit programma worden er aliens onderzocht, maar dit loopt compleet de mist in. Aan de spelers is het dan ook de taak om het geheel onder controle te brengen. Dit gaat natuurlijk gepaard met het neerschieten van hordes aan zombies.

De resterende drie DLC-pakketten voor Call of Duty: Ghosts zullen overigens ook beschikken over een nieuwe episode voor de Extinction-modus. Op dit moment is dat natuurlijk onbelangrijk nieuws, want het Onslaught DLC-pakket is op moment van schrijven nog niet eens verschenen. Dit zal gaan gebeuren op 28 januari, want dat is het moment dat het Onslaught DLC-pakket verschijnt op Xbox Live. Voorlopig is het nog niet bekendgemaakt door Infinity Ward wanneer het Onslaught DLC-pakket verschijnt op de PlayStation-platformen en de PC, maar normaal gesproken zal de release op deze platformen niet langer dan een maand op zich laten wachten. Overigens kan op dit moment nog helemaal niemand aan de slag met de DLC, waardoor je jezelf alvast kunt opwarmen met de Call of Duty: Ghosts Extinction Episode 1 Nightfall Trailer.

Call of Duty: Ghosts Extinction Episode 1 Nightfall Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch