Menu Premium
Loading...

Bowser Jr. en Mewtwo naar Super Smash Bros. Wii U

Karen Koch 24/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks dat Super Smash Bros. voor de 3DS al lang uit is, heeft Nintendo toch nog een verrassing voor de fans. Er zijn namelijk nog eens twee karakters bevestigd voor Super Smash Bros. op de Wii U, waarvan er ééntje ook nog naar de 3DS-versie komt. In de Nintendo Direct van afgelopen avond is bevestigd dat Bowser Jr. en Mewtwo naar Super Smash Bros. Wii U komen!

Bowser Jr. zat natuurlijk ook al gewoon in de 3DS-versie van Super Smash Bros. Ook waren er al screens gelekt waarop de kleine Koopaling te zien was in de Wii U-versie. Toch blijft het fijn om het uit de bron zelf te horen: ook Nintendo bevestigt nu dat Bowser Jr. inderdaad naar Super Smash Bros. voor de Wii U komt!

De grootste verrassing die de fans stond te wachten was echter de opmars van… Mewtwo! Uit vele hoeken kwamen teleurgestelde geluiden toen bleek dat Mewtwo echt niet in de game zat. Gelukkig kunnen deze mensen nu naar iets uitkijken, mits ze een 3DS, een Wii U én Super Smash Bros. voor beide systemen bezitten. Mewtwo wordt alleen beschikbaar gesteld als download aan mensen die de game op allebei de platformen bezitten. Diep in de buidel tasten dus, als je per se met je favoriete Pokemon aan de slag wil.

Mewtwo is, behalve exclusief, ook nog niet af. Nintendo heeft nog niet aangegeven wanneer ze zo ver zullen zijn dat ze hem kunnen implementeren, maar het Japanse bedrijf achter de Nintendo Wii U sprak zelf al de verwachting over ‘ergens in 2015’ uit. De game zelf verschijnt op 5 december voor de Wii U.

Bowser Jr. en Mewtwo naar Super Smash Bros. Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch