Menu Premium
Loading...

Offer je bloed aan de Blood God in deze Total War: Warhammer DLC

Suzanne de Jong 30/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Inmiddels is de officiële trailer naar buiten gekomen, waarn we de Blood God in deze Total War: Warhammer DLC aan het werk zien!

Op 24 mei kwam Total War: Warhammer uit en er zijn al vele veldslagen gewonnen of verloren. Nu is er een trailer gelekt van de aankomende DLC, dus mocht je toe zijn aan een sloot aan nieuwe content, dan zit je goed met de Blood God in deze Total War: Warhammer DLC.

Het is duidelijk dat er veel bloed zal vloeien in deze DLC en wellicht ook voor degene die de trailer heeft laten lekken. Een Russische versie van de trailer werd vanmorgen namelijk op YouTube geplaatst, maar is inmiddels door een auteursrechtenclaim van ontwikkelaar The Creative Assembly niet meer te bekijken. De brute trailer geeft ons wel een goed beeld van wat Creative Assembly ons voor wilt schotelen. Wanneer deze eventuele DLC gelanceerd moet gaan worden, is nog niet bekend.

Het is nu even afwachten wanneer het officieel naar buiten wordt gebracht wat de precieze inhoud zal zijn van de Blood of the God Blood DLC en wanneer we de bloederige DLC kunnen gaan spelen. We verwachten overigens wel dat we later vandaag de officiële trailer voorgeschoteld krijgen. Kijk jij uit naar een lading downloadable content voor Total War: Warhammer? En wat vind je van de brute naam van dit pakket? Laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch