Menu Premium
Loading...

BioWare’s You’ve Been Chosen: Nightmare Teaser

Gamekings Redactie 25/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar komt BioWare even uit het niets met een nieuwe teaser trailer. Het is een onheilspellende video, die weinig weggeeft over wat er nou precies aan de hand is en waar deze teaser nou eigenlijk om draait. Wat het ook moge zijn, check hier in ieder geval even BioWare’s You’ve Been Chosen: Nightmare teaser trailer.

UPDATE: Er is een officiële naam voor de ‘You’ve been Chosen: Nighmare Teaser’, want deze wordt door EA de ShadowRealms Teaser genoemd. Eerder dit jaar, in maart om precies te zijn, werd door Electronic Arts Shadow Realms ook als naam geregistreerd. Is dit een werktitel of dé naam die de nieuwe IP van BioWare krijgt?

BioWare, die het nu druk genoeg heeft met Dragon Age: Inquisition en Mass Effect 4, lijkt met de nieuwe video te teasen naar iets nieuws. De trailer is ogenschijnlijk niet gelinkt aan Dragon Age of Mass Effect, en er is ook weinig te ontdekken in de video dat eventueel zou refereren aan een van deze games. Het enige waar we het mee moeten doen is deze teaser en de volgende tekst uit het persbericht: “The time is near. They are watching. Your power is rising. Cologne, Germany. You’ve Been Chosen.” Meer cryptisch kan dus bijna niet, maar Keulen, Duitsland moet genoeg zeggen: Gamescom! De video toont wel een You’ve Been Chosen website, maar die is tot op het moment van schrijven nog niet live. BioWare houdt ons dus nog even lekker in het duister.

De teaser zelf neemt je mee in een nachtmerrie van de hoofdpersoon, met allemaal onsamenhangende beelden tot gevolg. Zo zien we de protagonist door een oneindige steeg lopen, wordt hij geconfronteerd met zichzelf en zien we een vreemd persoon met een rokend hoofd in een stoel zitten. Wij kunnen er nu nog weinig van maken. Het enige wat zoeken oplevert, is dat ‘You’ve Been Chosen’ ook de tagline van de film Dark Skies was, maar daar zal deze teaser weinig mee te maken hebben. Misschien ben jij een stukje scherper deze ochtend. Heb jij enig idee wat BioWare teast met deze You’ve Been Chosen: Nightmare Teaser?
BioWare's You've Been Chosen: Nightmare Teaser

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch