Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two Trailer

Gamekings Redactie 28/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt maar nooit genoeg gewaarschuwd worden: de volgende beelden en tekst kunnen spoilers bevatten als je het originele BioShock, BioShock Infinite en Burial at Sea Episode One nog niet gespeeld hebt. Waarschijnlijk is de kans groot dat je dit wel allemaal hebt gedaan en is het voor jou tijd om hier de BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two Trailer te checken. Ontwikkelaar en uitgever Irrational Games en 2K Games komen namelijk met de eerste beelden die de onderwateravonturen in Rapture moeten vervolgen, oftewel het tweede deel van de Burial at Sea-DLC voor BioShock Infinite.

Al vanaf het eerste BioShock-deel is de gehele serie ontzettend populair en één van de redenen daarvan is het design van de wereld waarin de games zich afspelen. De eerste twee delen kenden Rapture als decor en terwijl het derde deel, BioShock Infinite, zich niet onderwater maar in de lucht afspeelde, wordt er teruggekeerd naar Rapture in de Burial at Sea-DLC die voor de game uitkomt. De eerste episode verscheen in november afgelopen jaar en werd ontzettend goed ontvangen. De DLC vertelde het verhaal van Booker Dewitt en Elizabeth op hun zoektocht naar Sally, een klein meisje die uit het niets verdwenen is. Elizabeth weet dat ene Sander Cohen meer weet over haar verdwijning, maar de man in kwestie wil pas meer vertellen als ze ook voor hem de handen uit de mouwen steken.

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two laat de wereld door de ogen van Elizabeth zien en laat je meemaken hoe zij op zoek gaat naar haar eigen origine. Veel meer is er nog niet bekend, maar de BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two Trailer-video geeft een klein voorproefje. Tevens is ook de releasedatum onduidelijk, maar daar horen we vast later meer over.

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch