Menu Premium

Bethesda teast de Dishonored Brigmore Witches DLC

Karim Shehata 15/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind vorig jaar kwam Bethesda met Dishonored. De game die actie en stealth op indrukwekkende wijze combineerde werd verrassend genoeg mateloos populair onder de gamers en dus verwachten zij meer in de vorm van DLC. Na pakketten als The Knife of Dunwall en Dunwall City Trials is het inmiddels de hoogste tijd om met nieuwe DLC op de proppen te komen. Ontwikkelaar Arkane Studios heeft daarom dus niet stilgezeten, want Bethesda teast de Dishonored Brigmore Witches DLC.

Dit doet het bedrijf via Twitter. Op het sociale netwerk teast Bethesda via het officiële Twitter-account van Dishonored een fraai stukje artwork van het aankomende DLC-pakket. Het lijkt hier ook meteen te gaan om het laatste pakket aan content voor de game, waardoor Dishonored bezitters al dan niet treurend een gat in de lucht kunnen springen.

Bekend is echter nog niet wat we mogen verwachten van de nieuwe Brigmore Witches DLC. ”Daud’s journey concludes”, aldus het bericht op het sociale netwerk. In de Tweet wordt overigens ook meteen vermeld dat de onthulling van het pakket morgen aan de man gaat worden gebracht.

De game die meerdere ‘Game of the Year Awards’ op haar naam heeft staan krijgt dus negen maanden na de release nog DLC.  Het zou echter zelfs nog langer kunnen duren, aangezien Arkane Studios ook nog helemaal geen releasedata naar buiten heeft gebracht van het aankomende Brigmore Witches DLC pakket. Zoals gezegd wordt morgen de inhoud van het pakket onthuld, waarbij we in het geval van DLC meestal ook meteen een releasedatum op ons bordje geschoven krijgen. Houd Gamekings.tv dus morgen strak in de gaten, want dan weten we meer over het Brigmore Witches DLC-pakket.

Bethesda teast de Dishonored Brigmore Witches DLC

Bethesda teast de Dishonored Brigmore Witches DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch