Menu Premium

Bethesda maakt zich zorgen over kwaliteit Battlecry

Gamekings Redactie 08/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al even geleden dat we iets van Battlecry gehoord hebben. De free-to-play shooter van Bethesda werd vorig jaar mei groots aangekondigd, maar nu blijkt dat Bethesda zich zorgen maakt over de kwaliteit van de game.

De game is het eerste project van Battlecry Studios, een team dat in 2012 door Bethesda in het leven werd geroepen. Het team is inmiddels al een tijdje bezig aan Battlecry, maar toch laat Bethesda in een statement aan Progress Bar weten zich zorgen te maken: “We maken ons zorgen over Battlecry en of het de doelen die we gesteld hebben haalt. We evalueren welke verbeteringen de game nodig heeft om aan onze kwaliteitseisen te voldoen. De studio blijft tijdens dit proces ook druk met andere projecten.” Hoewel slecht nieuws nooit leuk is, hopen we natuurlijk dat Battlecry uiteindelijk wel aan alle kwaliteitseisen van Bethesda voldoet.

Wat de releasedatum van Battlecry wordt, is nog niet duidelijk, maar met dit nieuws lijkt een releasedatum voor de PC-game op dit moment redelijk ver weg te zijn. Zit jij te wachten op Battlecry? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Progress Bar

Bethesda maakt zich zorgen over kwaliteit Battlecry

Bethesda maakt zich zorgen over kwaliteit Battlecry

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch