Menu Premium

Ben jij klaar voor de nieuwe Torment van Diablo 3?

Mink Keus 29/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Om gamers voor te bereiden op het zevende online season van Diablo 3 komt Blizzard binnenkort met patch 2.4.2 en een hele hoop nieuwe features. Zo krijgen we nieuwe moeilijkheidsgraden, nieuwe loot en meer!

Als je Torment X te makkelijk vond heeft Blizzard er nu een schepje bovenop gegooid. Nu kun je tot en met wel Torment XIII proberen om iedere demon te slachten die jou een kopje kleiner wil maken. Maar de sterkere vijanden betekenen ook dat de verzamelgekken hun lol weer op kunnen met het looten van nieuwe equipment en legendary powers. Even als vergelijking: Torment X geeft je een bonus van 2000% meer gold terwijl Torment XIII je een bonus van 4500% aan alleen al gold geeft.

Op het gebied van equipment en skills worden er ook enkele aanpassingen gedaan. Bepaalde abilities zullen minder sterk zijn of juist sterker. Voornamelijk de actieve abilities van alle classes zijn aangepast en doen nu minder damage of geven een minder sterke bonus. Maak je nu maar geen zorgen, want de bonussen van je set items worden wel bijna verdubbeld.

Verder worden er ook nog veranderingen gebracht aan de user interface. Zo komt er voor de PC gamers de mogelijkheid om met een druk op de knop de UI uit te zetten voor het maken van screenshots. Er komen ook nieuwe icons voor de Nephalem Rifts,Greater Rifts en een aparte icon voor de Menagerist Treasure Goblin. Hierdoor wordt makkelijker voor gamers om de felbegeerde zeldzame pets te vinden.

Als laatste punt wordt de Adventure mode ook verbeterd. Wanneer je nu een Rift succesvol beëindigd zal er nu gegarandeerd een Greater Rift key gedropped worden. Als je speelt op een hogere difficulty heb je ook meer kans om er meerdere te krijgen. Ook worden de drop-rates voor de infernal machines aangepast met nu een kans van 100% op Torment IV.

De patch zal ergens in de komende weken beschikbaar worden om gedownload te worden.

Bron: Battle.net

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch