Menu Premium

Bekijk hier de brute Electronic Arts E3 2014 persconferentie!

Gamekings Redactie 13/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er één speler in de game-industrie is waarbij ze flinke stress in het hoofdkantoor hadden afgelopen weken, is het Electronic Arts wel. Man, oh man. Battlefield Hardline had de show moeten stelen, maar één of andere belachelijke pannenkoek vond zichzelf zo cool om de eerste beelden van de game op straat te gooien. Is de gehele line-up interessant genoeg om ons weg te blazen? Bekijk hier de brute Electronic Arts E3 2014 persconferentie!

Eigenlijk weten we al deels wat we kunnen verwachten van Electronic Arts, maar we willen altijd meer. Sowieso willen we meer zien van titels als Dragon Age: Inquisition en zijn de sportliefhebbers onder ons ook wel benieuwd naar onder meer FIFA 15. FIFA 14 was op de Xbox One en PlayStation 4 al vrij vers met de nieuwe Ignite-engine, dus er moet wel wat laten zien worden om fans hun euro’s te laten uitgeven aan het nieuwe deel.

Ook Mirror’s Edge verdient wel wat aandacht en natuurlijk… de aankondiging van nieuwe, nog titelloze games! Ook al zou het maar een logo zijn en een kleine teaser, nieuwe dingen zijn altijd leuk. De huidige stal van EA bevat eigenlijk van alles wat, van sportgames tot een harde shooter en RPG’s, dus zou het juist verrassend zijn als ze daar een leuke game bij kunnen voegen die iets nieuws brengt.

De heren Steven en Skate zitten ook na de persconferentie van Microsoft nog kersvers klaar in de studio voor de show van Electronic Arts. Van hen krijg je een voorbeschouwing waarin ze hun verwachtingen uiten, de persconferentie én een nabeschouwing om te bespreken wat we nu eigenlijk allemaal gezien hebben. Wat wil je nog meer?! Het kijken naar de persconferentie van EA natuurlijk en weten wat de games van EA zijn die we de aankomende tijd gaan spelen. Lees niet langer, scroll terug naar boven en zie wat EA voor ons in petto heeft in de Electronic Arts E3 2014 persconferentie livestream!

Bekijk hier de brute Electronic Arts E3 2014 persconferentie!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch