Menu Premium

Battlefield Hardline releasedatum bekendgemaakt

Gamekings Redactie 28/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwste game in de Battlefield-serie heeft eindelijk een releasedatum gekregen! Battlefield Hardline komt namelijk 19 maart 2015 de woonkamers binnen knallen.

Eigenlijk zou de game al iets eerder uitkomen, maar toch werd er besloten om pas begin 2015 te beginnen met de distributie. Battlefield Hardline is een andere game dan we gewend zijn van de Battlefield-serie. Van de grote massale slagvelden met vliegtuigen en tanks, wordt hier de transitie gemaakt naar snelle politie auto’s en voortvluchtige bandieten. Dit betekent echter niet dat het spektakel er een stuk minder om wordt. In Battlefield Hardline staan politie eenheden en zware criminelen lijnrecht tegenover elkaar. De criminelen moeten weg zien te komen en de politie op afstand houden, terwijl de politie natuurlijk alles doet in haar macht om dit soort schobbejakken eens even flink in de kraag te vatten. Tijdens dat proces worden er natuurlijk van meer middelen gebruik gemaakt, dan een gummiknuppel, straaltje pepperspray of een lullig 9mm kogeltje.

Al dit geweld hebben we al kunnen zien tijdens de demo die van 9 tot en met 26 juni speelbaar was op de PC en de PlayStation 4. Nu is bijna de tijd aangebroken om de gehele game te checken! Battlefield Hardline komt uit op de PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en de PlayStation 4. Wordt deze game de blauwdruk voor toekomstige Battlefield-games, of moet EA toch maar heel erg snel terug naar het oude vertrouwde tweede wereldoorlog-slagveld?

Battlefield Hardline releasedatum bekendgemaakt

Battlefield Hardline releasedatum bekendgemaakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch