Menu Premium
Loading...

Battlefield Hardline: Hotwire Multiplayer Gameplay trailer

Gamekings Redactie 18/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu Destiny een dikke week uit is, lijken de gemoederen rondom de game wat te zijn gedaald en keren veel Guardians wat vaker terug tot de echte wereld. In die wereld is Destiny natuurlijk niet de enige shooter, maar ook Battlefield Hardline is er eentje van dat kaliber om in de gaten te houden en dat laat ontwikkelaar DICE je ook zeker doen en wel middels de Battlefield Hardline: Hotwire Multiplayer Gameplay trailer. Check ‘m!

In deze trailer wordt de nieuwe game-mode ‘Hotwire’ getoond. In deze mode is het de bedoeling als team het bezit te krijgen en behouden over gestolen auto’s. Je hoeft vervolgens niet te proberen de auto’s te verstoppen à la GTA, want daar schiet je bar weinig mee op. Je scoort alleen punten als je je gaspedaal flink intrapt en laat zien wie het best kan rijden onder druk. Samen met je team, agenten of criminelen, ga je in je strijd om de auto’s tot het uiterste wat – in de trailer althans – zorgt voor epische ontploffingen, wrede sprongen en toffe vuurgevechten vanuit auto’s. Verder kan er gebruik worden gemaakt van sabotage-technieken, trackers en kun je wegafzettingen creëren.

Of dit allemaal zo tot uiting zal komen, is afwachten geblazen. Gaat het er allemaal zo spectaculair uitzien als in de trailer? We gaan het over een kleine negen maanden meemaken, want op 1 juni 2015 kunnen we aan de slag met Battlefield Hardline en dus ook met deze Hotwire-modus.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch