Menu Premium

Battlefield 4 Winter Patch verschijnt vandaag

Karim Shehata 03/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battlefield Hardline staat ons om de hoek keihard op te wachten, maar dat betekent niet dat Battlefield 4 vergeten wordt. De laatstgenoemde Battlefield-titel krijgt vandaag namelijk te maken met een heuse Winter Patch, die verschillende verbeteringen met zich meebrengt. De patch verschijnt voor alle platformen.

Op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One 1,34 GB aan schijfruimte vrij moeten houden voor de patch, terwijl de patch op de PC ‘maar’ 400 MB van je schijf vraagt. Dit lijkt echter niet het geval te zijn, want de Battlefield community die actief is op de PC meldt dat de patch 1,13 GB groot is. De Winter Patch is er echter niet alleen om wat problemen op te lossen, want iedereen kan ook los gaan met nieuwe modes. Zo kun je vanaf vandaag aan de slag met de Obliteration-modus, die geheel op eSports gefocust is. De modus is volgens DICE snel en uitdagend, terwijl het de gamers die liever kijken naar professionele gamers die het tegen elkaar opnemen moet entertainen.

Het blijft overigens niet bij deze eSports-modus, want Battlefield 4-spelers kunnen vanaf vandaag ook aan de slag met Large Scale Battles, The Battlefield en Close Quarters. Hierdoor kunnen trouwe spelers van de game een jaar en vijf maanden na de release van Battlefield 4 dus nog altijd aan de slag met nieuwe content in de game.

Naast de nieuwe modi die de Winter Patch aan Battlefield 4 vandaag zal toevoegen, komen er ook enkele verbeteringen naar de game. Zo krijgen veel maps met wat kleine tweaks te maken en zul je onder meer in de user interface zien dat er dingen zijn versimpeld, alhoewel iets versimpelen natuurlijk iets subjectiefs is. De volledige patch notes kun je checken bij EA’s eigen Battlelog.

Battlefield 4 verscheen in 2013 voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC en wordt nog altijd massaal gespeeld door de community. Maak jij deel uit van deze community, of zit je wellicht te wachten op Battlefield Hardline? De laatstgenoemde game verschijnt op 19 maart voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

Bron: Battlelog

Battlefield 4 Winter Patch verschijnt vandaag

Battlefield 4 Winter Patch verschijnt vandaag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch