Menu Premium

Battlefield 1 ondergaat veranderingen na bèta feedback

Bas Boudewijn 20/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder deze maand kregen we met zijn allen de kans om alvast te proeven van wat Battlefield 1 ons vanaf 21 oktober moet gaan brengen. Deze speelsessies waren niet voor niets, want het eindproduct van Battlefield 1 ondergaat veranderingen na bèta feedback.

De open bèta van Battlefield 1 was vanaf 31 augustus beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Ontwikkelaar DICE heeft na de bèta van twee weken geleden naar eigen zeggen goed geluisterd naar de feedback van de fans van de franchise. Zo kun je bijvoorbeeld verwachten dat de Conquest modus in de volledige game terugkeert met de aanpassing dat zowel jouw skills in het veroveren van objectives als het neerknallen van tegenspelers meespeelt in het bepalen van de uitslag van het potje.

Ook voor de gamemodus Rush kun je de nodige aanpassingen verwachten wanneer je in oktober Battlefield 1 opstart. Wat deze veranderingen inhouden, is echter nog niet bekend gemaakt. Wel is het doel van EA en DICE om dit ‘de beste Rush-ervaring ooit’ te laten worden. Verder kun je natuurlijk rekenen op een hoop kleinere tweaks ten opzichte van de open bèta. Zo zal de Light Tank iets aan kracht inleveren en moet het makkelijker zijn om voertuigen van je af te slaan.

Wil jij weten wat Boris en Skate van de Battlefield 1 open bèta vonden? Klik dan hier en kijk naar hun uitgebreide hands-on. Battlefield 1 moet op 21 oktober verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Waar mag DICE volgens jou nog een keertje naar kijken? Laat het even weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch