Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Syndicate London Horizon Trailer

Gamekings Redactie 01/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een kleine twee maanden wachten en dan is het zover, want dan komt Assassin’s Creed Syndicate uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Om alvast in de stemming te komen heeft Ubisoft vandaag nog een nieuwe trailer vrijgegeven. Dit keer is dat de Assassin’s Creed Syndicate London Horizon trailer, om het landschap waarin Jacob en Evie zich bevinden eens te introduceren.

In deze trailer gaat het niet om de brute acties, wilde achtervolgingen of zelfs de hoofdpersonen Jacob en Evie Frye. In deze trailer laat Ubisoft de Stad Londen in het jaar 1868 van verschillende kanten zien. Assassin’s Creed games hebben zich al vaker op verschillende locaties afgespeeld, van Damascus tot de Caribische eilanden. Londen is echter een compleet nieuwe locatie voor de serie en krijgt daarom ook een speciale trailer om de nieuwe buurten en landmarks te laten zien.

Assassin’s Creed Syndicate verschijnt 23 oktober voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Een kleine maand later zal deze ook verschijnen voor de PC. Heb jij in de trailer al beroemde landmarks gezien die jij sowieso gaat bezoeken? Laat ons in de comments weten wat jij vindt van de trailer!

nieuws20150901_ACSLondontrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch