Menu Premium

Assassin’s Creed IV: Black Flag in juli onderdeel van Games With Gold

Erwin Prins 25/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Games With Gold bestaat deze maand twee jaar! Om te vieren dat de service inmiddels al een tijdje meegaat, staat er in juli een strakke line-up klaar met Assassin’s Creed IV: Black Flag voor de Xbox One als hoogtepunt.

Vanaf juli worden er voortaan twee games per Xbox-platform beschikbaar gesteld om ‘gratis’ te downloaden, mits je natuurlijk een Xbox Live Gold-lidmaatschap in je bezit hebt. Dit is vergelijkbaar met PlayStation Plus. Naast Assassin’s Creed: Black Flag kunnen Xbox One-bezitters in de komende maand ook kosteloos de platformer So Many Me binnenhalen. Daarnaast komen Xbox 360-gebruikers er allerminst bekaaid vanaf met Plants vs. Zombies en blockbuster Gears of War 3.

Op de Xbox One zijn alle games de gehele maand te downloaden, terwijl de games die je deze maand voor de Xbox 360 met Games With Gold kunt downloaden opgesplitst zijn in twee tijdvakken. Plants vs. Zombies in vanaf 1 tot en met 15 juli te downloaden, terwijl Gears of War 3 van 16 tot en met 31 juli te verkrijgen is.

Bron: VG24/7

Assassin's Creed IV: Black Flag in juli onderdeel van Games With Gold

Assassin’s Creed IV: Black Flag in juli onderdeel van Games With Gold

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch