Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed IV: Black Flag Freedom Cry DLC Launch Trailer

Gamekings Redactie 16/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Assassin’s Creed-serie loopt al een tijdje, maar dit najaar konden we voor het het eerst aan de slag met de piratensetting van Assassin’s Creed IV: Black Flag. De game vertelde het verhaal van Edward Kenway, een piraat die daarnaast ook nog eens sluipmoordenaar is. Nu wordt het verhaal in de piratenwereld voortgezet, maar dan met een nieuw personage. Je ziet het in de Assassin’s Creed IV: Black Flag Freedom Cry DLC Launch Trailer.

Je speelt in de Assassin’s Creed IV: Black Flag Freedom Cry downloadable content namelijk met Adéwalé. Adéwalé is een geboren slaaf, maar heeft zich omhoog gewerkt van iemand waar op neergekeken werd tot de onderbevelhebber op Edward Kenway’s piratenschip, Jackdaw. Het verhaal in Freedom Cry speelt zich vijftien jaar na de gebeurtenissen in Assassin’s Creed IV: Black Flag af en laat zien dat Adéwalé ondertussen een professioneel getrainde sluipmoordenaar is. Hij heeft een schip, maar deze komt ten einde aan de kust van Saint Domingue. Daar start Adéwalé’s avontuur zonder wapen of crew, met de vraag waar ‘het lot’ hem naartoe leidt.

Het avontuur van Adéwalé is verdeeld onder negen singleplayer-missies en richten zich op zijn strijd tegen slavernij. Verder is er niet ontzettend veel bekend over de downloadable content, want daar moet deze natuurlijk voor gespeeld worden. Dat kan dan ook vanaf morgen, want dan is de Assassin’s Creed IV: Black Flag Freedom Cry DLC via de bekende kanalen te krijgen voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox One, Xbox 360 en PC. Ben je benieuwd hoe het geheel eruit ziet? Dan raad ik zeker aan snel de Assassin’s Creed IV: Black Flag Freedom Cry DLC Launch Trailer te checken!
Assassin's Creed IV: Black Flag Freedom Cry DLC Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch