Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Chronicles: China verschijnt op 22 april

Karim Shehata 31/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al een tijdje wisten we af van het bestaan van Assassin’s Creed Chronicles. Ook wisten we al een tijdje dat de eerste chronicle ons naar China zal brengen. Nu weten we echter nog veel meer, want Assassin’s Creed Chronicles: China verschijnt op 22 april voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Daarnaast worden we getrakteerd op een trailer voor de gehele Assassin’s Creed Chronicles trilogie.

Trilogie? Ja zeker! Het zal namelijk niet blijven bij Assassin’s Creed Chronicles: China. Zo krijgen we ook te maken met Assassin’s Creed Chronicles: Russia en Assassin’s Creed Chronicles: India. Alle games zijn 2.5D en zijn wat dat betreft dus niet te vergelijken met de grotere broertjes binnen de franchise, zoals bijvoorbeeld Assassin’s Creed Unity. Alle chronicles zullen daarnaast een eigen stijl hebben. Zo zul je in Assassin’s Creed Chronicles: China een heel erg Chinese stijl gaan tegenkomen, terwijl je in bijvoorbeeld AC Chronicles: Russia juist erg in een zwart-wit propagandastijltje terechtkomt. In Assassin’s Creed Chronicles: India krijg je dan natuurlijk te maken met een heel kleurrijke stijl.

Ook is bekendgemaakt met welke personages je deze chronicles gaat doorspelen. In Assassin’s Creed Chronicles: China zul je aan de slag gaan met Shao Jun, terwijl je in de Russische versie aan de slag gaat Nikolaï Orelov. Het laatstgenoemde personage is evenals Arbaaz Mir, de hoofdrolspeler uit Assassin’s Creed: India, bekend van de Assassin’s Creed comics, mocht je die gelezen hebben.

AC Chronicles: China speelt zich af ten tijde van de Ming Dynastie, wat natuurlijk een erg interessant gegeven is. De Russische versie zal zich af gaan spelen tijdens de nasleep van de Rode Oktoberrevolutie in Rusland en in Assassin’s Creed Chronicles: India begeef je je in de tijd van het Sikh Imperium. Volgens Ubisoft is elke game totaal anders qua stijl, setting, verhaal en natuurlijk de Assassin. Op de één of andere manier zorgt Ubisoft er wel voor dat deze verhalen bij elkaar komen, iets wat zeer interessant zou kunnen uitpakken.

Voordat we aan de slag kunnen met Assassin’s Creed Chronicles: Russia en Assassin’s Creed Chronicles: India duiken we met Shao Jun China in. Check dus vooral even de Assassin’s Creed Chronicles trailer en laat ons in de comments weten wat je ervan vindt!

Assassin's Creed Chronicles: China verschijnt op 22 april

Assassin's Creed Chronicles: China verschijnt op 22 april

Assassin's Creed Chronicles: China verschijnt op 22 april

Assassin’s Creed Chronicles: China verschijnt op 22 april

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch