Menu Premium

Arma 3’s nieuwe campaign episode Adapt verschijnt in januari

Gamekings Redactie 04/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zijn games als Battlefield 4 en Call of Duty: Ghosts lang niet realistisch genoeg voor je? Dan ben je waarschijnlijk wel bekend met Arma 3. De PC-exclusieve titel van Bohemia Interactive is bedoeld voor gamers met veel geduld en gevoel voor realisme, gezien het er bijna op lijkt alsof je écht oorlog aan het voeren bent als je de game speelt. Op het moment vooral multiplayer, want Arma 3 kwam in eerste instantie niet met een campaign-modus. Deze wordt in fases uitgerold en Arma 3’s nieuwe campaign episode Adapt verschijnt in januari.

De gehele campaign-modus van Arma 3, welke bekendstaat als The East Wind, wordt uitgerold in drie fases. De eerste hebben we nu gehad in de vorm van Survive en de tweede komt er nu aan. De man die verantwoordelijk is voor alle content, Jaroslav Kasny zei er het volgende over: “Waar het eerste deel van de campaign zich vooral richte op de basis van infanteriegevechten, richt Adapt zich op andere opties die de Arma 3-sandbox te bieden heeft.” In de praktijk betekent dat niets minder dan open en onorthodoxe scenario’s, met als einddoel een grotere vijand verslaan dan eerder.

Naast het feit dat de nieuwe campaign episode is aangekondigd, is er ook bekendgemaakt dat er volgende week nieuwe content naar Arma 3 komt. De nieuwe content, die aan de game wordt toegevoegd door middel van een update, bevat drie nieuwe voertuigen voor de Altis Armed Forces-factie: de Wy-55 Hellcat-helicopter, de FV-720 Mora en de MBT-52 Tank. Daarnaast worden ook nieuwe wapens beschikbaar, waaronder zwarte versies van de MX Rifles, infraroodgranaten en een LRPS Sniper-scope.

Op Adapt moet nog eventjes gewacht worden, want deze verschijnt op 21 januari. Gelukkig besef ik me opeens dat het al december is, dus toch is het al bijna.

Arma 3's nieuwe campaign episode Adapt verschijnt in januari

Arma 3’s nieuwe campaign episode Adapt verschijnt in januari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch