Menu Premium

2K en Firaxis kondigen Firaxicon 2015 aan

Mark Bischoff 29/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je een fan van Civilization of XCOM en heb je zin, tijd én geld voor een tripje naar de Verenigde Staten? Dat komt dan goed uit, want 2K en Firaxis Games hebben vandaag bekendgemaakt dat de Firaxicon 2015 zal plaatsvinden op 3 oktober 2015 in Baltimore.

Creative director Sid Meier van Firaxis Games geeft aan dat dit evenement voor hun studio één van de favorieten in het jaar is en dat ze er naar uitkijken om de fans alvast een eerste glimp te kunnen geven op de titels voor dit najaar. Tevens geeft de bedenker van Civilization aan dat het een zeldzame mogelijkheid is om met de diehard fans te kunnen praten over de diverse games van de studio.

Mocht je er heengaan, dan is er genoeg te doen. Zo kun je bijvoorbeeld een meet and greet met de leden van het Firaxis-team fiksen en kun je ook panels bijwonen van XCOM en Civilization: Beyond Earth. Deze worden geleid door een aantal lead developers en niemand minder dan Sid Meier zelf.

Je kunt meteen ook de nieuwe uitbreiding van Civilization: Beyond Earth, genaamd Rising Tide, of XCOM 2 uitproberen, nog voor dat deze games uitkomen. Daarnaast kun je ook board games spelen met of tegen Firaxis game designers en zijn er giveaways en competities met diverse XCOM en Civilization-prijzen voor de winnaars. Tot slot is er voor de fans ook nog de mogelijkheid om exclusieve merchandise aan te schaffen.

Ga jij naar de Firaxicon? Of ga je het vanuit huis op de voet volgen door middel van de livestream van 2K? Laat het ons weten in de comments!

2K en Firaxis kondigen Firaxicon 2015 aan

2K en Firaxis kondigen Firaxicon 2015 aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch