Menu Premium

13 november is de nieuwe releasedatum van Assassin’s Creed Unity

Gamekings Redactie 28/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit najaar worden fans van de Assassin’s Creed serie verblijd met twee nieuwe delen. Mensen met een last-gen console kunnen aan de slag met Assassin’s Creed: Rogue en current-gen gamers krijgen Assassin’s Creed Unity voor de kiezen. Op die laatstgenoemde game moet eventjes langer gewacht worden, want 13 november is de nieuwe releasedatum van Assassin’s Creed Unity. De game zou oorspronkelijk uitkomen op 28 oktober.

Volgens Vincent Pontbriand, senior producer bij Ubisoft, hebben ze iets langer nodig om “exceptionele resultaten” te behalen met Assassin’s Creed Unity. Ze willen de verwachtingen van fans en het teams zelf wel kunnen waarmaken, waardoor er nog eventjes wat plooien gladgestreken moeten worden. Gezien Assassin’s Creed Unity de eerste current-gen (en PC) exclusive titel is in de serie en van een flink formaat belooft te zijn, zijn er hoogstwaarschijnlijk nog wat onacceptabele foutjes te fixen waar ze nu tegenaan lopen.

Er zijn verder geen details bekendgemaakt over wat er precies nog gedaan moet worden, maar dat is bijna nooit het geval. Waarschijnlijk hebben ze bij Ubisoft goed geleerd van de release van Watch Dogs, welke (voornamelijk op de PC) niet geheel vlekkeloos verliep. Zo’n fout willen ze niet nogmaals maken en gewoon een perfecte game afleveren.

Het betekent ook dat Assassin’s Creed: Rogue nu op dezelfde dag als ‘Unity’ uitkomt, want die verschijnt ook op 13 november, maar dan op de Xbox 360 en PlayStation 3. Assassin’s Creed Unity verschijnt op de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

13 november is de nieuwe releasedatum van Assassin's Creed Unity

13 november is de nieuwe releasedatum van Assassin’s Creed Unity

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch