Menu Premium
Loading...

11 Bit Studios kondigt This War of Mine: The Little Ones aan

Gamekings Redactie 27/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag zijn we al getrakteerd op een flink aantal trailers en daar komt nog een hele toffe bij. De survival-strategy game This War of Mine komt nu namelijk ook naar de PlayStation 4 en de Xbox One. De console versie komt uit met de naam This War of Mine: The Little Ones. De game krijgt daarbij dus ook nog een extra dimensie, omdat er nu ook kinderen in het verhaal worden geïntroduceerd.

In de trailer krijg je een goed beeld van de setting van This War Of Mine: The Little Ones. Volgens 11 Bit Studios blijven kinderen in oorlog namelijk gewoon kinderen: ze huilen, lachen, spelen en zien de wereld op een andere manier dan volwassenen. Ze durfden kinderen niet toe te voegen aan de PC-versie van de game, bang dat het er te somber van werd en het mensen zou weghouden van de game. Na de enthousiaste ontvangst van This War of Mine zijn ze toch van gedachten veranderd, en krijgen console-gamers dus wel met ze te maken. Met deze extra toevoeging moet je dus naast de noodzaak te overleven, ook om de kinderen denken. Je kan ze bijvoorbeeld moed inspreken, of op je bevoorradingstochten een stuk speelgoed vinden en meenemen.

This War of Mine: The Little Ones komt 29 januari 2016 uit op Xbox One en PlayStation 4. Wat denk jij van de toevoeging van kleine kinderen aan de game, had je hem ook graag in de PC-versie gezien? Laat het weten in de comments!
11 Bit Studios kondigt This War of Mine: The Little Ones aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch