Menu Premium
Loading...

Gearkings over de Streaming mic van Turtle Beach.

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
23/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeej, Gearkings tijd. Deze week gaan Boris en Shelly een review houden over de Streaming mic van Turtle Beach. Deze mic is erg compact en wordt ook gebruikt door Shelly tijdens haar streams!

Boris is onder de indruk van deze mic alleen de prijs valt hem een beetje tegen. Deze mic kun je meteen inpluggen via usb wat super snel werkt. Je kunt deze microfoon ook inpluggen in je Xbox one of je Playstation 4 wat ook erg handig werkt en wat een koptelefoon op scheelt.

Voor onze bank streamers, wat Boris en Shelly zijn is deze mic heel interessant. Er zijn 4 verschillende modes, hoe de mic geluid opvangt.

Een mooie microfoon die werkt als een trein door het plug and play systeem.

Benieuwd waarom deze mic nog meer handig is? Check dan snel dit Gearkings item.

Loading...
 • OsirisNLD

  Dit lijkt me echt troep.

  • Ranesh Vai

   Omdat de kwaliteit van de mic van een headset niet zo goed is als die van een degelijke microfoon.

   • OsirisNLD

    Geen headset lijkt me niet echt handig, dan hoor je alles in de omgeving via de mic, incl. geluid van het spel.

    • Ranesh Vai

     Hmm, niet eens over nagedacht. Als het uit sync is, is dat inderdaad een probleem.

  • Kane888

   Betekend wel dat je dan ook een aparte interface moet hebben als je via XLR gaat aansluiten. Maar ik ben het wel met je eens hoor, als je ook maar iets om audiokwaliteit geeft dan vermeid je √ľberhaupt jack en USB aansluitingen.

 • Pascal Tettero

  voor shelly is het goedkoop, ze verdiend goudgeld op twitch.. vraag me nog steeds af waarom XD 1 van die laatste streams was best wel een fail en dan toch nog een hoop geld krijgen :p mazzelaar

  • Jasper Gilissen

   niet zo moeilijk. ze is een niet lelijke vrouw en haar doelgroep op twitch zijn jonge geile kinderen (waarvan 90% man is) die niks liever willen dan een paar seconden aandacht van haar door een donatie te doen. waar natuurlijk niks mis mee is ūüôā das bij 99% van de vrouwlijke streamers.

   • Jassefras

    Hier kloppen zo veel dingen niet aan. Wel eens in de chat gezeten bij Shelly? Ik gok van niet.

    • Michel

     Ik bemerk een gevoelige snaar!

     • Jassefras

      Ja wat zo grappig is aan lieden als Jasper Gilissen hierboven, is dat ze het allemaal denken te weten en de kijkers van Shelly’s stream wegzetten als ‘jonge geile kinderen’ die met seksistische motieven in de chat zitten en geld doneren.

      Wat lieden als Jasper Gilissen daarbij niet in de gaten hebben, is dat zij zelf de grote seksist zijn door ervan uit te gaan dat een ‘niet lelijke vrouw’, zoals Jasper het zelf zo charmant zegt, niet interessant / grappig / leuk genoeg kan zijn om daadwerkelijk een goeie stream neer te zetten.

      Geile beren hebben genoeg alternatieven om veel sneller en effici√ęnter aan hun trekken te komen op internet. Misschien, lieve jongens, kan ook een knappe vrouw als Shelly gewoon heel gezellig en entertainend zijn als ze een gamepie speelt en met de chat ouwehoert. Hadden jullie daar al over nagedacht?

     • Michel

      Je kijkt streams van Shelly, dat zegt meer over jou dan over ons.

     • Jassefras

      Ah, je vindt het te ingewikkeld worden zie ik. Is goed man. Dag Michel.

     • Michel

      Je diagnostiek laat te wensen over, ondergetekende zal het derhalve hierbij laten.

     • Jassefras

      Je probeert te hard man. Haha.

   • Michel

    Gezien het feit dat Shelly voorheen weinig streamde, wat werd aangehaald in de eindejaarsinterviews, blijken de donaties een motivatie?

    Overigens kijk ik geen streams gezien het veelal bedroevende niveau, een aanslag op je intelligentie.

    • Jassefras

     Jij hebt alle honderdduizenden verschillende streamers gezien en bent tot de conclusie gekomen dat ze allemaal een aanslag zijn op je intelligentie?

     Ik vind knap.

     • Michel

      ‘Veelal’, oppervlakkigheid is troef. Is dat populair, koketteren met gebrekkig taalgebruik?

     • Jassefras

      Wat is gebrekkig aan mijn taalgebruik? Ik ben vertaler, dus ik zou heel goed nadenken voor je iets neerzet.

      ‘Veelal’ was jouw taalgebruik, en ik vind dat nogal kort door de bocht. Misschien moet je wat verder kijken dan alleen de namen die je al kent uit de media. Er zijn streamers in allerlei niches, dus ook in die van de quasi-intellectuelen die koketteren met intelligentie waarover ze helemaal niet beschikken.

     • Michel

      “Ik vind knap.”

      Mijn tijd is te waardevol om telkenmale twitch af te struinen naar de uitzondering die de regel bevestigt.

     • Jassefras

      ‘Ik vind knap’ is gebaseerd op de welbekende meme ‘Ik vind helemaal mooi’. Misschien ben je niet zo thuis op internet, dat kan.

      Als je eenmaal een uitzondering hebt gevonden ben je klaar. Dan kun je vaker naar die streamer kijken.

      Waarom doe je zo denigrerend over Shelly eigenlijk? Nota bene onder een item waar ze in zit. Een item dat je hebt gekeken, neem ik aan.

 • NestreX

  Waarom geen unboxing van de Switch? Heeft Gamekings deze nog niet toegestuurd gekregen? Heeft InsideGamer een streepje voor bij Nintendo?

  • Ramon Zwiggelaar

   Oef goeie vraag!

  • JJ

   Omdat we gewoon er echt een goed feest van willen maken op 3 maart. En geen kort videootje.

   • Michel

    Of omdat jullie de console nog niet hebben?

   • sirdosim

    Ohh… InsideGamer heeft gewoon een item van 16+ minuten gemaakt met meerdere camera’s. Ik weet niet of je het weet JJ, maar jullie laatste 3 unboxing items bij elkaar hebben dezelfde duur als dit item van je oud collega en je kunt ook niet zeggen dat ze dom in de ruimte bloaten.

   • NestreX

    Het een sluit het andere toch niet uit?

  • Thegladoss

   Vraag me af of men daar echt op zit te wachten. Er zijn ondertussen al zoveel unboxing items, denk dat een GK item weinig toe zou voegen.

   • NestreX

    Ik kijk Gamekingsitems niet om de inhoud, maar om de reactie van de redacteuren. Hoe de Switch eruit ziet weet ik al een paar maanden.

 • Prima ding, maar op een tafel hoor je echt alles door dat ding, het tikken etc…

 • Halper

  Voor jullie is dat streamen echt een uitkomst voor ons blijft het een dure extra hobby. Met een stream set-up van shelly gaan wij er echt niet komen. Je bent al gauw een paar honderd euro geld kwijt als je het een beetje degelijk wilt doen. Daarnaast komt er een hoop techniek bij kijken en technische tegenslagen die je constant moet oplossen met youtube filmpjes etc.
  En als je het dan degelijk heb dan moet je nog kijkers zien te trekken zonder enige naamsbekendheid. Je zal moeten wennen aan de camera en dat mensen in het begin komen en gaan. Het is een lang proces voor mensen met geen camera ervaring en mensen moeten dit echt niet onderschatten hoe makkelijk dit er ook uit ziet bij die toffe peren bij Gamekings.

  ps Kunnen jullie niet een speciaal item maken op welke manieren hoe je de ps4 chataudio mee kan streamen? Wat een drama is dat zeg!

 • Ik dacht dat er een echo zou zijn, maar de optie die Shelly noemt (Geluid via mic) neemt dat dus weg. Zet hem in de markt voor 60/70 en we got a deal!

 • Audrey Horne

  Vraag me af of dit nou een sponsored video is of een onafhankelijke vid. Heb al eerder een item gezien van Gamekings waar ze ingaan op hardware van Turtlebeach waar Boris meestal iets wat biased overkomt en het product toch beter presenteert dan wat het daadwerkelijk waard is.

  Heb zojuist paar youtube vids gechecked waar mensen dit product demonstreren voor wat het is. Eerlijk gezegd vond ik het nogal kut klinken. Ook nog paar oude opnames gecheckt van Shelly op Twitch en wat ik op youtube te horen kreeg werd hier bevestigd. Erg jammer. Snap voor jan met de pet dat hij/zij niet 1, 2, 3 herkent wat top notch is of niet. Maar dit klinkt imo ronduit kut. Vervorming bij hoge input en overstuurt aardig snel bij te hard volume. Als je de firmware van te voren niet update via je PC klinkt het nog kutter.

 • Bridgeman

  100 euro voor een mic lijkt me redelijk goedkoop. De Blue Yeti die door veel streamers gebruikt wordt kost je 150.

 • Anton

  Een top-notch condensator microfoon tussen de 75 en 100 euro? Waar dan? Dat is meer instapmodelletjes niveau..

 • Stephan Joukes

  Nou ja, toch de moeite waard om te vermelden dat je voor die 100 euro de ENIGE microfoon hebt die via USB aansluitbaar is op de Xbox en daadwerkelijk functioneert, en je kunt er dan ook nog een stereo headset inpluggen. Wat wil je meer ? Niet tevreden? koop dan maar een gaming-headset met mic die je dan ofwel via je controller aansluit (en die de accu’s van je controller leegzuigt) of met een bakje op je optische uitgang en nog wat andere snoeren om die headset+mic te laten werken… of soms toch niet :). Geef mij maar 1 usb-snoer dat ik hoef in te pluggen om het werkend te hebben. Misschien een tip aan GK om het materiaal dat ze ‘tuben’ toch IRL aan te sluiten en testen in plaats van de handleiding af te lezen want dat kan ik zelf wel. Komt niet echt over als “product review” . toch vermelden dat ik jullie manier om als duo te presenteren wel leuk vind, de interactie tussen beide maakt de ‘tube’ wat levendiger.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord